Reacția uluitoare a Biancăi Drăgușanu după bătaia primită de Daniela Crudu de la iubit EXCLUSIV

11.02.2020, 12:31
Reacția uluitoare a Biancăi Drăgușanu după bătaia primită de Daniela Crudu de la iubit EXCLUSIV
Reacția Biancăi Drăgușanu după bătaia primită de Daniela Crudu de la iubit

Daniela Crudu trece prin momente dificile după ce a fost bătută cu bestialitate de iubitul străin! Aceasta a ajuns în stare gravă la spital, iar doctorii i-au acordat îngrijiri medicale. Agresorul croat a primit ordin de interdicție și a declarat că nici vorbă să o fi bătut pe Daniela Crudu.

Reacția Biancăi Drăgușanu după bătaia primită de Daniela Crudu de la iubit

În apărarea brunetei a sărit și Bianca Drăgușanu, care a spus că o susține necondiționat pe buna ei prietenă.

Bianca Drăgușanu și Daniela Crudu se cunosc încă de pe vremea când amândouă erau asistente la emisiunea ‘Un show păcătos’, de la Antena 1. Blondina a trecut și ea printr-o situație asemănătoare în 2019, după ce soțul ei, Alex Bodi, a agresat-o fizic în parcarea unui restaurant de lux din Capitală.

‘O susțin, indiferent de ce va face cu relația ei. Nu pot să mă bag în acest caz delicacat. Nu sunt de acord cu violența de niciun fel. Nu îl cunoșteam pe iubitul său. Sunt lângă ea daca are nevoie de mine’, ne-a declarat Bianca Drăgușanu.

 

Fostul iubit, cuvinte de laudă la adresa Danielei Crudu

Bianca Drăgușanu nu este singura care o apară pe focoasa brunetă. Unul dintre foștii ei parteneri, Radu Maricuța, ne-a declarat, în exclusivitate, că relația cu Daniela Crudu nu s-a terminat din cauza faptului că aceasta ar fi călcat strâmb. Mai mult de atât, cei doi au rămas în relații bune după despărțire.

‘Nu am nimic de comentat (n.r. despre faptul că bruneta a fost bătută de iubit), nu e treaba mea. A trecut foarte mult timp de când am fost cu Daniela. Nu știu dacă aș mai avea ce să spun după atâția ani. Nu ne-am despărțit din cauza altui bărbat.

Ne-am despărțit pur și simplu și am rămas în relații bune de prietenie chiar dacă nu am mai vorbit cu de vreo 2 ani. Nu am nimic rău de spus la adresa Danielei Crudu, dimpotrivă, o respect și chiar îmi pare rău pentru ce a pățit. Sper să se facă bine!’, ne-a declarat, în exclusivitate, Radu Maricuța, unul dintre foștii parteneri de viață ai brunetei.

citește și...