De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana Bene, după ce tânăra a câștigat ‘Burlacul’. S-a aflat abia acum motivul

05.07.2021, 20:00
De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana Bene, după ce tânăra a câștigat 'Burlacul'. S-a aflat abia acum motivul
De ce s-au despărțit Andi Constantin și Ana Bene, după ce tânăra a câștigat 'Burlacul'

Ana Bene, marea câștigătoare a emisiunii ‘Burlacul’, nu mai formează un cuplu cu Andi Constantin! Vestea că cei doi s-au separat a luat pe mulți prin surprindere. Aceștia au decis să meargă pe drumuri separate, dar au rămas în relații foarte bune. 

După ce a fost difuzată finala ‘Burlacul’, sezonul 6, Andi Constantin a anunțat că el și Ana Bene nu au rămas împreună. Andi Constantin a lămurit de ce și-au spus „adio’ și a luat toată vina asupra sa.

Andi Constantin a explicat de ce s-a despărțit de Ana Bene

‘Vreau să îi mulțumesc acestei femei, pentru răbdarea, puterea și bunăvoința pe care o poartă în ea! Știu, există unele persoane, care ar fi făcut totul mai bine ca mine. Persoane care ar fi ales altfel decât mine, persoane pentru care, de pe canapeaua lor, totul părea mai ușor.

Nu îmi cer scuze că nu m-am ridicat la nivelul așteptărilor voastre, a celor puțini și vehemenți, ci vă rog doar, să vă îndreptați acele frustrări, către mine și nu către ea.’ , a transmis Andi pe rețelele de socializare.

Andi Constantin a mai adăugat că internauții ar trebui să-l judece pe el dacă e nevoie, în loc să o critice pe câștigătoarea ‘Burlacul’.

‘Ea nu are nici o vină, nu cunosc persoană mai bună ca ea. În schimb eu, dacă sunt vinovat de ceva, este că am făcut ceea ce am simțit și dacă pentru asta sunt de condamnat, atunci sunt aici pentru judecata voastră.’, a mai subliniat Andi Constantin.

Ana Bene a învins cancerul la sân

‘Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învâțat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine. Cumva, viața m-a schimbat. Am avut o problemă de sănătate, de atunci a început totul. Am avut un cancer la sân la 29 de ani” , a spus Ana Bene, la testimoniale.

citește și...