Ce s-a întâmplat cu Ana Bene și Andi Constantin după finala ‘Burlacul’! Motivele pentru care relația lor nu a funcționat

02.07.2021, 11:22
Ce s-a întâmplat cu Ana Bene și Andi Constantin după finala 'Burlacul'! Motivele pentru care relația lor nu a funcționat
Ce s-a întâmplat cu Ana Bene și Andi Constantin după finala 'Burlacul'

Ana Bene este marea câștigătoare a celui de-al șaselea sezon ‘Burlacul’. În finala de joi seară, 1 iulie, Andi Constantin s-a destăinuit tinerei și i-a spus tot ce simte pentru ea.

Deși nu i-a dăruit inelul, Ana Bene a acceptat să construiască împreună o relație trainică. Din păcate, însă, cei doi nu mai formează o relație în prezent.

Primele declarații ale Anei Bene după finala ‘Burlacul’

”A fost un moment emoționant, moment în care m-a bucurat decizia pe care a luat-o, fiind una sinceră nu doar de dragul acestui show. Am fost în asentiment cu el. M-a impresionat gestul făcut de el și anume, acela că, decizia îmi aparține mie dacă vreau să ne cunoaștem mai bine.”, a declarat Ana Bene, pentru a1.ro.

Andi Constantin i-a dăruit Anei Bene o brățară specială a mamei sale.

”Acea brațară pe care mi-a oferit-o are în spate o poveste foarte draguță, mama lui i-a dat acea brațară și i-a spus să o ofere unei femei speciale din viața lui, iar el mi-a oferit-o mie. Ceea ce înseamnă că sunt un om special pentru el, asa cum și el este un om special pentru mine , ne asemănăm din multe puncte de vedere, avem principii de viață comune pe anumite segmente.”, a mai adăugat Ana.

Ana Bene și Andi Constantin nu au rămas împreună

După finala sezonului 6 ‘Burlacul’, Andi Constantin și Ana Bene au petrecut multe momente frumoase împreună. Cei doi au mers la Cluj, orașul natal al Anei.

”A venit la Cluj împreuna cu un prieten și am cinat împreuna, iar în urmatoarea zi ne-am petrecut câteva ore împreună la ski.”, a mai dezvăluit Ana.

Cu toate că Andi Constantin a ales-o pe Ana Bene pentru o relație, lucrurile nu au mers între ei și au ajuns să o ia pe căi separate.

”Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere. Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație.”, a spus Andi Constantin pentru a1.ro.

citește și...