Ana Bene a câștigat ‘Burlacul 2021’, dar nu a primit inelul! De ce nu a fost cerută în căsătorie de Andi Constantin

02.07.2021, 09:03
Ana Bene a câștigat 'Burlacul 2021', dar nu a primit inelul! De ce nu a fost cerută în căsătorie de Andi Constantin
Ana Bene a câștigat 'Burlacul 2021', dar nu a primit inelul! De ce nu a fost cerută în căsătorie de Andi Constantin

Joi seară, 1 iulie, a fost aleasă marea câștigătoare a emisiunii ‘Burlacul 2021’! Andi Constantin a ales să meargă mai departe cu Ana Bene, însă nu a cerut-o în căsătorie la finalul show-ului de la Antena 1.

Fosta ispită de la “Insula iubirii” a avut o misiune grea, mai ales că a avut de ales dintre cele trei finaliste. Ana Bene a fost cea care a primit trandafirul final, însă nu și inelul mult râvnit.

Ana Bene a fost aleasă de Andi Constantin

„Simt că ești alegerea corectă și rațională, cea care are cele mai multe calități pe care eu le caut la o femeie. Ce simt pentru tine, în acest moment, nu știu cum să-ți zic să nu doară. Ceea ce simt nu este iubire pentru că nu am avut timp să ajung să te iubesc.

Ce simt se numește drag, drag de a sta în preajma ta, drag de discuțiile cu tine, drag de căldura pe care o emani. Nu sunt în punctul în care pot proiecta viața în 2 cu tine. Încă te descopăr. Pentru că tu ai spus că nu-ți dorești nesiguranță, decizia este a ta. Ana, ai vrea împreună să facem pași corecți și să avem ceva corect?”, a declarat Andi, lăsând-o pe Ana să ia o decizie pentru amândoi.

Andi Constantin i-a dăruit tinerei o brățară primită de la mama lui.

“Acest inel nu cred că își are încă rostul și cred că tu mă înțelegi. Dacă aș da acum acest inel, aș face-o doar pentru show. Nu vreau să fac ceva de care nu sunt sigur. Căsatoria este un lucru care se face o singură dată, este un lucru sfânt pentru mine”, i-a spus Andi Anei.

Ana Bene a mărturisit și ea, plină de emoție, ce sentimente are pentru Andi Constantin.

‘Pot să zic că am simțit o chimie încă de la început și că s-a legat ceva frumos care s-a construit în timp, ceea ce pentru mine este foarte important. Am oferit după cum este felul meu de-a fi, dar pot să zic că am primit mult. Asta m-a făcut să vreau să ofer și mai mult”, a dezvăluit Ana Bene.

Ana Bene a învins cancerul la sân

‘Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învâțat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine. Cumva, viața m-a schimbat. Am avut o problemă de sănătate, de atunci a început totul. Am avut un cancer la sân la 29 de ani” , a spus Ana Bene, la testimoniale.

citește și...