De ce s-a terminat relația dintre Alina Pușcău și Vin Diesel. ”A făcut o singură greșeală”

17.02.2021, 16:17
De ce s-a terminat relația dintre Alina Pușcău și Vin Diesel. ”A făcut o singură greșeală”
De ce s-a terminat relația dintre Alina Pușcău și Vin Diesel. ”A făcut o singură greșeală”

Alina Pușcău s-a iubit cu ani în urmă cu celebrul star hollywoodian Vin Diesel. Aceasta a dezvăluit de ce s-a terminat relația lor.

Alina Pușcău, fostă concurentă de la show-ul ”Ferma”, a făcut declarații legate de viața sa sentimentală. Alina Pușcău  a avut o idilă cu actorul Vin Diesel în urmă cu ani. Alina Pușcău a vorbit, în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță la pro TV, despre motivul care a dus la despărțirea de starul hollywoodian Vin Diesel.

„Din cauza tiparului familial și a tatălui meu, mi-era frică de căsătorie, mi-era frică să am copii. (…) Am suferit. Mă duceam acasă și plângeam. Eram rănită. Dar n-am vrut să arăt. Dacă cineva îmi greșea o dată se termina. Vin Diesel a făcut o singură greșeală și s-a terminat. M-a invitat la părinții lui de Crăciun. Un prieten de-al lui a zis că prietena lui l-a lăsat și că vor să meargă toți, ei și alți prieteni, în Miami. Mi-a zis: ”Te superi?”. I-am zis nu, dar bineînțeles că m-am supărat. Din cauza aia s-a terminat relația”, a explica Alina Pușcău, potrivit revistei Viva.

Alina Pușcău, despre dramele din copilăria sa

Copilăria Alinei Pușcău a fost marcată de violență și scandaluri în familie, vedeta fiind cea care și-a ajutat mama să divorțeze. ”Evident că a fost un moment dificil, dar necesar. Dacă ar fi să dau timpul înapoi aș face fix la fel. M-am bucurat că am putut să îi cumpăr mamei o casă la o vârstă așa de fragedă și că am putut să-mi ajut familia. În special, mă bucur că am ajutat-o pe mama să fie independentă și să poată avea o viață nouă”, a mărturisit Alina Pușcău într-un interviu.

Deși i-a fost greu, Alina Pușcău mărturisește că a reușit să treacă peste probleme din trecut. ”Am lucrat la mine, la educația și evoluția mea. Trecutul l-am iertat și l-am lăsat în urmă. Doar așa poți merge înainte în viață”, a explicat vedea.

”Cât despre ce am trăit în copilărie cred că m-a făcut mai puternică, m-a întărit și m-a făcut să-mi doresc și mai mult să reușesc în viață”, a mai spus ea.

citește și...