De ce s-a întors de urgență din SUA Maria Ciobanu? Solista de muzică populară a luat parte la un eveniment important

25.07.2021, 16:20
De ce s-a întors de urgență din SUA Maria Ciobanu? Solista de muzică populară a luat parte la un eveniment important
De ce s-a întors de urgență din SUA Maria Ciobanu?

Maria Ciobanu, în vârstă de 83 de ani, s-a întors de urgență din SUA pentru a participa la botezul unicului nepot al Stelianei Sima. “Ciorcârlia” muzicii românești a sosit deja în România, special pentru acest eveniment. 

Maria Ciobanu nu putea rata botezului micuțului Vladimir Nicolae, așa că s-a reîntors în țară, după foarte mult timp. La petrecere a fost invitată toată floarea cea vestită a folclorului autohton.

Maria Ciobanu a fost prezentă la botezul nepotului Stelianei Sima

”Este sărbătoare mare în familia noastră, bunul Dumnezeu mi-a dat atât cât a considerat și e foarte bine. Evenimentul este aproape, suntem în pregătiri. Colegii și prietenii mei de suflet vor participa la acest eveniment, Mariana Ionescu Capitanescu, Petrică Mitu Stoian, Constantin Enceanu, Taraful Cleante și Diana Matei, Adriana Antoni alături de trupa, Elena Merișoreanu, Maria Cârneci.

Vin și câțiva tineri care îmi sunt foarte dragi, Georgel Nuca, Ilie Caraș și Narcisa Băleanu și Anuța Arghiroi. Nu în ultimul rând, prințesă mea, doamna Maria Ciobanu, vine pe 24 din America și a zis că vrea să încingă o sârbă oltenească să facă gaură în podea, atât de mult își dorește. Îl așteptăm și pe Ionuț și Doinița Dolănescu”, a declarat Steliana Sima, pentru starpopular.ro.

Maria Ciobanu nu-și putea dezamăgi buna prietenă și a ajuns în România.

„Facem botezul cu 150 de invitaţi! Chiar acum sunt în febra pregătirilor. O să vină toţi colegii mei de breaslă să cânte, toate numele mari din muzica populară şi de petrecere. Invitata specială a venit din America, a ajuns chiar azi noapte, este Maria Ciobanu, care o să cânte alături de fiul Ionuţ Dolănescu”, a mărturisit Steliana Sima la Antena Stars.

Maria Ciobanu locuiește de ani buni în America, la Los Angeles, având cetățenie americană.

citește și...