A reizbucnit scandalul dintre Dragoș și Ionuț Dolănescu! Cum a intervenit Maria Ciobanu

06.03.2021, 15:10
A reizbucnit scandalul dintre Dragoș și Ionuț Dolănescu! Cum a intervenit Maria Ciobanu
A reizbucnit scandalul dintre Dragoș și Ionuț Dolănescu! Cum a intervenit Maria Ciobanu

Scandalul dintre Dragoș și Ionuț Dolănescu a reizbucnit! Cei doi frați se războiesc și acum la mai bine de opt ani de la moartea tatălui lor, Ion Dolănescu.

Dragoș și Ionuț Dolănescu s-au certat la cuțite pe averea de averea de un milion de dolari pe care le-a lăsat-o părintele lor, însă scandalul pare să nu se mai termine prea curând.

Cu toate că nu locuiesc unul lângă celălalt, Dragoș Dolănescu afirma că a vrut de mai multe ori să se împace cu Ionuț Dolănescu și Maria Ciobanu, însă fără succes. Nici măcar artista de muzică populară nu a reușit să îi împace pe cei doi fii ai lui Dolănescu.

Dragoș și Ionuț Dolănescu încă nu au făcut pace

„E adevărat, am mâncat de câteva ori la masa Mariei, am fost cu Ionuț, am fost musafir în casa dânsei, dar și lui Ionuț îi punea masa mama mea, când venea din Costa Rica. În plus, frati-miu ne-a jignit rău, a spus la TVR, în emisiunea lui Mircea Dinescu, că maică-mea ar fi venit la ușa lor cu burta la gură, pe când era gravidă cu mine. El este adevăratul nerecunoscător. Acum, trecutul e trecut, ce facem, ne numărăm farfuriile cu ciorbă?”, a declarat Dragoș pentru impact.ro.

Dragoș Dolănescu a mai dezvăluit faptul că fratele său, Ionuț, a fost mereu răsfățat de familie și este un om care se gândește doar la propriul interes.

„Îi doresc sănătate, dar nu e cale de împăcare. A fost mereu doar omul interesului. L-am invitat, cândva, în Costa Rica, unde locuiesc, dar nici nu a vrut să audă. Păi, de ce să vină? El merge doar unde poate face bani, în America. Sunt foarte mulți șomeri, trebuie să le dăm ajutoare financiare, dar și saci cu mâncare, să ne reorientăm profesional, căci se trăia mult din turism”, a mai adăugat Dragoș Dolănescu pentru sursa citată mai sus.

Ionuț Dolănescu, infectat cu coronavirus

Ionuț Dolănescu a fost infectat cu coronavirus la finalul anului trecut. Ionuț Dolănescu a confirmat, în direct la Antena 3, că a avut coronavirus și că a stat în izolare la casa din România.

Din fericire, cred că este o formă uşoară. Nu am simptome, nu am febră. Suntem bine şi eu şi soţia mea. Din păcate, ni s-au zădărnicit planurile pentru că noi, astăzi, ar fi trebuit să fim în SUA, să luăm urnele cu asalt şi să votăm în calitate de cetăţeni americani. Nu aveam simptome, doar că am simţit nevoia să fac acest gest, ştiind că plec peste hotare. În seara zilei de vineri am fost sunat de la spital, mi s-a spus că suntem pozitivi’, declara artistul, la Antena 3.

citește și...