VIDEO / De ce s-a destrămat relația de prietenie dintre Connect-R și Alex Velea. ”În momentul ăsta ne despart atât de multe lucruri”

11.01.2022, 11:31
VIDEO / De ce s-a destrămat relația de prietenie dintre Connect-R și Alex Velea. ”În momentul ăsta ne despart atât de multe lucruri”
De ce s-a destrămat relația de prietenie dintre Connect-R și Alex Velea. ”În momentul ăsta ne despart atât de multe lucruri”

Cântărețul Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, a explicat, la emisiunea moderată de Denise Rifai la Kanal D, de ce s-a destrămat relația de prietenie pe care a avut-o cu Alex Velea. ”În momentul ăsta ne despart atât de multe lucruri”, a declarat binecunoscutul artist Connect-R, în vârstă de 39 de ani.

Connect-R a fost prezent la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Artistul a făcut numeroase dezvăluiri din viața și cariera sa. Acesta a mărturisit, printre altele, ce anume a dus la destrămarea prieteniei dintre el ș Alex Velea.

Connect-R și Alex Velea au colaborat în urmă cu ani și s-au bucurat de mare succes împreună cu piesa ”Dacă dragostea dispare”. Însă, ulterior, relația lor de prietenie s-a destrămat. S-a spus că pe Connect-R l-ar fi deranjat că piesa era considerată doar a lui Alex Velea, dar s-a vorbit și despre un furt între cei doi.

De ce s-a destrămat relația de prietenie dintre Connect-R și Alex Velea. ”A avut și el o nemulțumire față de un episod, nu cred că și-ar dori să-l povestesc”

“Nu avea cu ce să mă fure Velea. Că eu am avut o frustrare că lumea asocia piesa “Dacă dragostea dispare” numai cu Alex Velea, da, așa e, eram frustrat. E un monstru de talent Alex Velea și o știe toată lumea. Faptul că ne-am separat e pentru că la momentul ăla viziunile noastre asupra carierelor noastre era ușor diferită. A avut și el o nemulțumire față de un episod, nu cred că și-ar dori să-l povestesc. Cert e că în momentul ăsta ne despart atât de multe lucruri, încât nu mai putem avea o relație de prietenie. Viziuni asupra meseriei pe care o avem, cat si principiile asupra vieții… cred că suntem total diferiți”, a explicat Connect-R la emisiunea lui Denise Rifai, potrivit wowbiz.ro.

Connect-R a ținut să își ceară scuze pentru comentariile pe care le-a făcut despre muzica pe care o face Alex Velea în prezent. “Recunosc faptul că am fost prea în personajul meu și prea în ego-ul meu, de fapt în mintea mea superficială, când am spus lucrul ăsta. Fiecare om este liber să facă absolut ce vrea, iar treaba asta cu e frumos, nu e frumos sunt doar etichete puse de mine. Îi cer scuze lui Alex Velea și tuturor celor care fac trapanele. Fiecare om este liber să facă ce vrea. Consider personal că sunt multe trapanele, piese diferite chiar și de la Alex, cu o consistență lirică sub nivelul pe care știam eu că îl are Alex Velea. Asta pot să spun, dar asta nu are nicio legătură cu Velea ca și artist, pentru că muzica nu trebuie întotdeauna să vindece, muzica trebuie să și binedispună. Personal cred într-o estetică pe care Velea ca artist o are și pe care nu o mai folosește. Dacă asculți “Doamna mea” de la Alex Velea o să înțelegi ce spun”, a mai spus artistul.

Connect-R: ”Florin Salam este din punctul meu de vedere cel mai mare artist din România”

La aceeași emisiune, Connect-R a afirmat că, pentru el, cel mai mare artist din Tomânia, este Florin Salam.

“Am cântat la petrecerea unui artist, nu-l consider manelist, îl consider poate cel mai mare artist din România, e vorba de Florin Salam, pe care îl iubesc. Florin Salam este din punctul meu de vedere cel mai mare artist din România. Am cântat cu drag la petrecerile copiilor lui, l-am avut invitat la Sala Palatului și a fost cel mai frumos moment. Și la Adrian am cântat și am un respect pentru Adrian Minune, care a cântat la nunta mea”, a declarat Connect-R.

citește și...