De ce s-a despărțit Anna Lesko de DJ Vinnie, tatăl băiețelului ei. ”Eram pe jumătate de măsură”

25.08.2021, 16:35
De ce s-a despărțit Anna Lesko de DJ Vinnie, tatăl băiețelului ei. ”Eram pe jumătate de măsură”
De ce s-a despărțit Anna Lesko de DJ Vinnie, tatăl băiețelului ei. ”Eram pe jumătate de măsură”

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 42 de ani, a explicat care au fost motivele penmtru care a ajuns să se separe de Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, cel împreună cu care are un băiețel care se numește Adam. ”Eram pe jumătate de măsură” , a declarat Anna Lesko. Artista a explicat și de ce nu este adepta căsătoriei.

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.

În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată. La emisiunea ”La cină”, de la Digi24, Anna lesko a făcut dezvăluiri despre motivele care au dus la separarea sa de DJ Vinnie, tatăl copilului ei, care are șapte ani. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu doi ani, în 2019, după opt ani de relație.

De ce s-a despărțit Anna Lesko de DJ Vinnie, tatăl băiețelului ei. ”Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus”

“El nu a fost pregătit, problema am semnalat-o eu. Eram pe jumătate de măsură. Mie îmi place să fiu wow, să am parte de pasiune în dragoste. Noi am împărţit scena împreună, casa împreună, eram non-stop împreună. Nu a mai mers. Am avut o poveste de dragoste frumoasă, dar s-a dus”, a explicat Anna Lesko, notează click.ro.

Cântăreața a mărturisit că nu crede în căsătorie și a explicat de ce: „Nu cred în căsătorie. Altădată, în alte vremuri, era ceva interesant poate. În afară de capitolul religios, eu nu văd ce rost are alianţa asta în ziua de azi, când femeile muncesc la fel de mult ca şi bărbaţii şi câştigă chiar mai mulţi bani”.

citește și...