De ce s-a căsătorit Miki ex-Kpital abia acum. ”Să vă spun exact de ce am făcut-o?”

25.06.2021, 14:37
De ce s-a căsătorit Miki ex-Kpital abia acum. ”Să vă spun exact de ce am făcut-o?”
De ce s-a căsătorit Miki ex-Kpital abia acum. ”Să vă spun exact de ce am făcut-o?”

Mihaela Marinache, cunoscut publicului drep Miki ex-Kpital, s-a căsătorit luna aceasta, după 18 ani de relație. Invitată la o emisiune de televiziune, cântăreața a explicat de ce a decis să facă acest pas abia acum. Aceasta a spus că ea și Răzvan au făcut cununia civilă pentru că observase că aveau să-i expire actele și cum urma să facă altele noi a decis să se treacă pe numele soțulu

Miki de la K-pital s-a cununat civil după 18 ani de relație. Evenimentul a avut loc în Crevedia în data de 11 iunie 2021. Miki are o relație de foarte mulți ani cu Răzvan Constantinescu, care este și impresarul ei.

La postul de televiziune Antena Stars, Miki a explicat care a fost motivul pentru care a făcut pasul cel mare abia de curând.

De ce s-a căsătorit Miki ex-Kpital abia acum.  ”!Dacă tot îmi expiră actele”

”Să vă spun exact de ce am făcut-o? Mi-a expirat buletinul și am zis că dacă tot îmi expiră. Pe 4 iunie a fost ziua mea și mi-a expirat. De vreo cinci ani ne-am mutat la casă și eu cumva eram în aer, n-aveam acte și am zis că dacă tot îmi expiră actele, hai să facem și actele, mă treci pe numele tău și la revedere. Eu nu am romantism, după cum spune și soțul meu. El e mai mult romantic, eu sunt praf. De atâția ani eram împreună și eram ca și căsătoriți și abia acum a fost momentul. Am avut un pic de emoții când a trebuit să semnez, că încă nu mi-am exersat noua semnătură”, a declarat Miki, citată de spynews.ro.

Întrebată despre o eventuală nuntă, cântăreața a spus: „Eu și Răzvan am mai fost căsătoriți. Nu am mai vrut rochie de mireasă, pentru că nu mi-a adus nicio fericire prima rochie. Nuntă nu o să facem, la primărie am mers doar noi cu nașii și apoi am mers la un restaurant noi patru. Nu prea am anunțat și s-au cam supărat toți și familia”.

Motivul pentru care Miki de la K-pital s-a retras din lumina reflectoarelor.   ”Probabil mi s-a întâmplat ceva”

 

Miki, pe numele său real Mihaela Marinache, a făcut senzație pe piața muzicală din România pe vremea când cânta în trupa K-pital. De ceva vreme, vedeta a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, însă nu a renunțat la muzică. Proiectul K-pital i-a adus cele mai frumoase amintiri artitei, dar trupa, care a scos în total cinci albume, a avut o viaţă scurtă, destrămându-se în 2004. Miki de la K-pital a fost invitată recent la emisiunea ”Star Matinal” de la Antena Stars, unde a vorbit despre decizia sa de a nu mai fi la fel de prezentă ca înainte în lumina reflectoarelor.

”Un pic nu m-am mai regăsit, am luat pauză de la tv, dar nu știu să spun de ce. Probabil mi s-a întâmplat ceva, dar am trecut peste. Nici la evenimente nu am mai fost, nu mai puteam să merg. Oamenii mă știu, știu că am trupă și mă cheamă la evenimente și, cumva, m-am pierdut în treaba asta, am uitat de tv. Probabil mi s-a întâmplat mie ceva la vreo emisiune și am rămas cu un gust amar. În acea perioadă îmi aduc aminte că era multă bârfă și mi-am dat seama că nu mă regăsesc și am vrut să o las mai moale, dar cred că am lăsat-o prea mult”, a declarat cântăreața

citește și...