De ce refuză Gabi Bădălău să-i dea divorțul Claudiei Pătrășcanu! Motivele ar înfuria-o pe Bianca Drăgușanu

29.06.2021, 11:38
De ce refuză Gabi Bădălău să-i dea divorțul Claudiei Pătrășcanu! Motivele ar înfuria-o pe Bianca Drăgușanu
De ce refuză Gabi Bădălău să-i dea divorțul Claudiei Pătrășcanu! Motivele ar înfuria-o pe Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrășcanu a oferit din nou detalii despre despărțirea furtunoasă de Gabi Bădălău. Artista a dezvăluit că tatăl băieților ei nu vrea să-i acorde divorțul. 

Într-un interviu pentru Antena Stars, solista a vorbit deschis despre motivele pentru care Gabi Bădălău refuză să-i dea divorțul. Claudia Pătrășcanu a mărturisit că nu-și dorește decât liniște și să-și crească copiii în pace, în schimb, fostul ei partener nu știe ce vrea cu adevărat.

Gabi Bădălău nu vrea să-i dea divorțul Claudiei Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu a lăsat garda de jos și a decis ca Gabi Bădălău să vină să-i viziteze pe cei mici ori de câte ori vrea.

”Nu vezi că ceva se întâmplă? Da, nu vrea să-mi dea divorțul, asta este! Nu vrea! De ce? Întrebați-l pe el! El nu vrea nici divorțul, nici nu se mai însoară, nici el nu știe. Nu știu ce vrea, dar eu știu ce vreau. Vreau să-mi cresc copiii liniștită, să-mi fie bine, să vină să-i vadă ori de câte ori vrea. Da, am vorbit și despre relația lui cu Bianca Drăgușanu.”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

De asemenea, interpreta a lăsat să se înțeleagă că soțul său ar mai avea sentimente pentru ea, acesta fiind probabil motivul pentru care nu vrea să-i dea divorțul.

Gabi Bădălău și-a lăudat fosta soție

„M-aș fi bucurat să vă spună el public tot, că tot îi place să expună. Mi-aș fi dorit să vină, tot public și să spună ceea ce mi-a spus între patru ochi acum câteva săptămâni bune. Ce fel de om sunt, ce mamă minunată, ce soție am fost, că regretă, că îi pare rău că m-a chinuit atât de mult și mi-aș fi dorit să iasă public și să spună acest lucru, să spună și în instanță. Nu cred că era nevoie să vin cu probe sau altceva, dar știe foarte bine. Ce frumos ar fi fost să vină să spună public, s-ar fi așezat lucrurile dacă ar fi făcut asta”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

citește și...