De ce poartă chef Patrizia Paglieri numai haine negre. ”Eram cu pete de mâncare pe mine și se vedeau, îmi era rușine”

27.04.2022, 15:33
De ce poartă chef Patrizia Paglieri numai haine negre. ”Eram cu pete de mâncare pe mine și se vedeau, îmi era rușine”
De ce poartă chef Patrizia Pagliei numai haine negre. ”Eram cu pete de mâncare pe mine și se vedeau, îmi era rușine”

Chef Patrizia Paglieri, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit care este motivul pentru care apare în public doar în ținute vestimentare de culoare neagră. ”Eram cu pete de mâncare pe mine și se vedeau, îmi era rușine”, a detaliat aceasta. De asemenea, Paglieri a dezvăluit și care este motivul pentru care poartă coafura cu breton.

Chef Patrizia Paglieri este cunoscută de la diverse show-uri culinare transmise la TV. De curând, Patrizia Paglieri a făcut echipă cu fiul său Francesco, la emisiunea ”Asia Express”, în cel de-al patrulea sezon al show-ului. Chef Patrizia Paglieri și fiul său au fost cea de-a patra echipă care a fost eliminată din concurs, în ultima etapă care s-a desfășurat pe teritoriul Georgiei. În prezent, chef Patrizia Paglieri face parte din echipa emisiunii matinale ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D.

Patrizia Pagliei este cunoscută pentru faptul că preferă hainele de culoare neagră. Aceasta a explicat, într-un interviu pentru revista Viva, care este motivul. De asemenea, chef Patrizia Paglieri a dat și alte detalii despre look-ul său, explicând de ce poată tunsoarea cu breton și de ce alege întotdeauna să poarte ruj roșu.

De ce poartă chef Patrizia Paglieri numai haine negre. ”Negrul îl port datorită meseriei”

”Aveam o clientă, în urmă cu 15 ani, la restaurant, avea și ea o vârstă, și cum au apărut primele intervenții cu botox și-a făcut și ea, dar cred că i-a pus o cantitate prea mare, iar o săptămână nu a reușit să își închidă ochii. Am fost șocată la auzul acestei întâmplări, și atunci am zis că îmi este teamă de astfel de intervenții. Am mers apoi în vacanță, în Italia, iar la coafor am cerut să mă tundă astfel încât să îmi acopere fruntea, să îmi ascundă ridurile. După câțiva ani mi-am luat inima în dinți și mi-am injectat și botox. Rujul mi-a plăcut întotdeauna roșu. Iar negrul îl port datorită meseriei; mă îmbrăcam și în alte culori, însă atunci când ieșeam din bucătărie, în restaurant, să salut clienții, eram cu pete de mâncare pe mine și se vedeau, îmi era rușine. De aceea am apelat la negru, nu este atât de pretențios. Dar, în matinalul „Dimineața cu noi, o să vedeți că port și haine colorate, cu flori, eu port și negru, dar și colorat”, a detaliat chef Patrizia Paglieri.


Aceasta a explicat și ce face pentru a se menține în fomă: ”Când vreau să slăbesc, mănânc numai salate, nu am o dietă anume. Am ținut și fasting, încerc să îl țin și acum, îmi e ușor, adorm la 21 și astfel, până la ora 12, a doua zi, rezist cu acest gen de fasting. Cu sportul nu prea mă împac în perioada aceasta, în zona unde locuiesc nu prea sunt săli de sport și să stau în trafic mult ca să ajung la o sală de sport nu are rost”.

 

citește și...