De ce peripeții a avut parte Corina Caragea în vacanța din Dubai. ”Eram la duș, stăteam la etajul 66”

15.01.2022, 15:51
De ce peripeții a avut parte Corina Caragea în vacanța din Dubai. ”Eram la duș, stăteam la etajul 66”
De ce peripeții a avut parte Corina Caragea în vacanța din Dubai. ”Eram la duș, stăteam la etajul 66”

Corina Caragea, în vârstă de 39 de ani, a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a povestit despre vacanțele în care a fost recent. În Dubai, prezentatoarea știrilor sportive de la pro TV a avut parte de un incident neplăcut. ”Eram la duș, stăteam la etajul 66”, a dat detalii Corina Caragea despre experiența respectivă.

Corina Caragea a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV. Vedeta a povestit că în această iarnă a fost în vacanță la New York și în Dubai.

În Dubai, Corina Caragea a avut parte de un incident mai puțin plăcut.

De ce peripeții a avut parte Corina Caragea în vacanța din Dubai. ”M-am trezit cu alarmă de incendiu, trebuia să părăsim hotelul”

„Am avut o surpriză neplăcută fix de ziua mea. M-am trezit cu alarmă de incendiu, trebuia să părăsim hotelul. Eram în duș, stăteam la etajul 66. Nu am ajuns jos, mai bine. Pe la 33 s-a tăiat lumina, iar pe la 20 și ceva ne-au zis că putem să ne întoarcem”, a spus Corina Caragea.

”A fost o alarmă falsă din cauza ploilor.(…) Ei au avut parte de ploi și nu sunt obișnuiți. Revelionul a fost perfect, l-am făcut la un club pe plajă, cu distanțare. În mall era foarte aglomerat, nu am văzut în viața mea, nu puteai să înaintezi. Am stat o săptămână, erau foarte mulți români. În Europa erau restricții foarte multe, alte destinații exotice erau ori închise, ori cu tot felul de examene”, a completat aceasta.

Cum a ajuns Corina Caragea să prezinte știrile sportive la Pro TV

Corina Caragea este cunoscută publicului telespectator din postura de prezentatoare a știrilor sportive de la Pro TV. Aceasta a dezvăluit cum a ajuns la postul de televiziune Pro TV. Vedeta a fost sunată de Costi Mocanu, care era șeful departamentului de sport la acea vreme, iar ea a crezut că este vorba despre o glumă.

”În 2003, când eram în anul II, un prieten a văzut un anunţ la Realitatea TV, că se căutau prezentatori, şi mi-a zis: „De ce nu-ţi tri­ miţi şi tu CV-ul?” L-am trimis și, du­pă o vreme, am primit un telefon de la televi­ziune şi cineva mi-a spus că nu eram toc­mai potrivită pentru rolul de pre­zentator, că eram foarte tânără şi nu aş fi avut su­ficientă cre­ dibilitate, dar că totuşi voiau să vin la ei, să mă „şco­lească”, întrucât    tocmai îşi pu­neau pe pi­cioare redacţia Sport. Şi m-am dus: am muncit, am în­văţat, o vreme am stat în probe şi, până la urmă, am primit OK-ul şi am ieşit pe post”, a declarat Corina Caragea pentru publicația Formula AS.

”Unde m-a văzut Costi Mocanu, care la vremea aceea era şeful redacţiei Sport de la Pro TV. Şi Costi m-a sunat şi m-a invitat să stăm de vorbă: voia să mă angajeze la Pro. Dar eu n-am cre­zut că vorbeam într-adevăr cu Costi Mo­ canu, am crezut că era cineva care făcea o glumă nesărată, aşa că i-am spus: „Nu pot să vorbesc acum, te sun eu mai târziu!” Dar nu l-am sunat. Costi însă a tot insistat, până la urmă, convinsă că era chiar el, l-am ascultat, dar, la final, i-am refuzat oferta. I-am spus că eu sunt o per­soană loială şi că nu mi s-ar fi părut în regulă să plec de la Realitatea atât de curând, după ce oa­menii de-acolo investiseră atât de mult în mine. Să mă mai lase măcar un an. Apoi, du­pă un an, Costi m-a chemat din nou la Pro TV şi, de data asta, m-am dus!”, a adăugat ea.

citește și...