De ce nu vrea Claudia Pătrășcanu să accepte ajutor financiar din partea lui Gabi Bădălău. ‘Este suficient că în 2019 ne-a dat afară din casă’

20.02.2021, 10:01
De ce nu vrea Claudia Pătrășcanu să accepte ajutor financiar din partea lui Gabi Bădălău. 'Este suficient că în 2019 ne-a dat afară din casă'
De ce nu vrea Claudia Pătrășcanu să accepte ajutor financiar din partea lui Gabi Bădălău. 'Este suficient că în 2019 ne-a dat afară din casă'

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au duelat, din nou, vineri seară (19 februarie), în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Propunerea lui Gabi Bădălău de a-i cumpăra o casă și o mașină Claudiei Pătrășcanu au făcut-o pe artistă să răbufnească.

Claudia Pătrășcanu a avut o intervenție telefonică în emisiunea ‘Xtra Night Show’, unde a explicat de ce a refuzat ajutorul financiar venit din partea fostului ei partener.

Claudia Pătrășcanu nici nu vrea să audă de oferta lui Bădălău

Pe de altă parte, Gabi Bădălău a mărturisit că ar vrea să încheie scandalul cu mama copiilor lui.

„Eu tot timpul, în aceşti doi ani, în care suntem prin instanţe am încercat să am dialog cu Claudia şi am tot venit cu variante bune pentru creşterea şi educaţia copiilor. Respectiv să plătesc pe un an de zile şcoli foarte bune în Bucureşti, grădiniţe şi aşa mai departe, tot ce înseamnă activităţile copiilor extra-şcolare, condiţiile şi traiul pe care Claudia cu copiii să-l aibă şi pe care îl merită şi este normal”, a spus Gabi Bădălău pentru Antena Stars. 

Solista crede că dorința de reconciliere a fostului soț este doar o strategie și că nu are deloc încredere în el și în familia lui.

”Eu nu mai cred absolut nimic din ce spune Gabi. Nu este primul mesaj, sunt multe convorbi între avocați, promisiuni multe. Se răzgândea cu o zi înainte sau chiar cu o oră. Eu nu mai cred absolut nimic, a trecut deja atâta timp, noi ne-am reprezentat în urmă cu 2 ani la mediere, nu s-a ținut cont de acest lucru. Am ajuns să mă gândesc doar la liniște și atât. Nu știu dacă Gabi v-a dat răspunsul meu la acest mesaj. Am să las în continuare autoritățile să se ocupe de acest lucru”, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu.

Artista nu poate uita coșmarul prin care a trecut în casa soțului său

De asemenea, ea a recunoscut a demarat un proiect imobiliar în Constanța, iar oferta lui Bădălău va putea fi acceptată de copiii lor abia când ei vor fi majori. Claudia Pătrășcanu a spus că nu poate uita chinul prin care a trecut atunci când a fost dată afară din locuința în care stătea, cu tot cu micuții ei.

„Probabil copiii când vor crește sunt liberi să decidă. Că vor vrea să se mute la Bolintin, că vor vrea să rămâne lângă mine la Constanța, eu îi susțin necondiționat. Dacă va face acest lucru, va face când copiii vor avea 18 ani. Pe mine nu mă poate obliga Gabi Bădălău să mă mut în casă nouă. Este suficient că în 2019 ne-a dat afară din casă”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

citește și...