Claudia Pătrășcanu, mesaj șocant după ce Gabi Bădălău și-a vizitat copiii: ‘A venit sub influența substanțelor interzise’

15.02.2021, 19:24
Claudia Pătrășcanu, mesaj șocant după ce Gabi Bădălău și-a vizitat copiii: 'A venit sub influența substanțelor interzise'
Claudia Pătrășcanu, mesaj șocant după ce Gabi Bădălău și-a vizitat copiii: 'A venit sub influența substanțelor interzise'

A izbucnit din nou scandalul între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Weekend-ul trecut a fost rândul afaceristului să ia băieții, el având dreptul la două weekend-uri pe lună de stat cu cei doi copii pe care îi are cu artista, Nicholas și Gabriel. 

După ce Gabi Bădălău a venit să ia copiii, Claudia Pătrășcanu a răbufnit și i-a adus iar acuzații grave fostului ei partener.

Într-o postare pe Facebook, cântăreața a dezvăluit că Gabi Bădălău a venit la copiii lui sub influența substanțelor interzise.

Claudia Pătrășcanu, despre Gabi Bădălău: ‘A venit sub influența substanțelor interzise’

‘Vineri 12.02.2021, ora 17.00 copiii au fost luați de către tatăl lor de acasă, fiind iar sub influența substanțelor și asta nu este pentru prima dată. Comportamentul lui a fost unul agitat, incoerent, agresiv vizavi de mine și mama mea, în momentul în care i-am sugerat să le pună copiilor centura de siguranță. Nu a dorit să facă acest lucru, afirmând că nu e treaba mea, că unul e Bădălău!’, a scris solista pe contul ei de Facebook.

Mai mult de atât, Claudia Pătrășcanu a spus că micuții nu au stat în weekend cu tatăl lor, ci cu menajera familiei.

În plus, Bădălău ar fi avut discuții video indecente cu Bianca Drăgușanu, de față cu minorii. Deși blondina a afirmat că nu mai este într-o relație cu Gabi Bădălău.

‘Pe tot parcursul acestui weekend, copiii au stat cu menajera lui, iar ei îl chemau disperați acasă pe tatăl lor care nu era de găsit. Duminică, ora 18.30, copiii s-au întors la domiciliu, șocați, povestindu-mi ceea ce s-a întâmplat în acel week-end. Tatăl lor avea conversații video cu Bianca, dar și cu copiii mei, care nu și-au dorit sa o vadă, însă au fost forțați de tatăl lor. Pe tot parcursul drumului de întoarcere București-Constanța, tot aceste două personaje, de față cu doi copii minori, au purtat discuții indecente, copiii venind marcați și punându-mi întrebări’ , a mai dezvăluit Pătrășcanu pe Facebook.

Gabi Bădălău neagă acuzațiile artistei

Pe de altă parte, Gabi Bădălău a precizat că a prezentat rezultatul negativ al testului anti drog realizat la IML, iar soției îi recomandă să meargă la un control de specialitate.

‘S-au făcut două teste antidrog cum a vrut Gabi Bădălău pentru a da bine în presă și ochii țării, dar nimeni nu se gândește că acești doi copii minori sunt puși în pericol chiar de tatăl lor și anturajul dubios în care se învârte. Testul antidrog l-am cerut din firul de păr, în permaneță este sub influența acestor substanțe și ar trebui să vă sesizați când o mamă sau copiii vin și povestesc situații grele’, spunea Claudia Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a negat acuzațiile venite din partea Claudiei Pătrășcanu: ‘Îi recomand un doctor la Spital Obregia”. 

citește și...