Claudia Pătrășcanu detonează bomba în scandalul cu Gabi Bădălău. ‘Copiii vin șocați, au ajuns copiii să mimeze cu păpuși ce se întâmplă acolo’

17.02.2021, 11:57
Claudia Pătrășcanu detonează bomba în scandalul cu Gabi Bădălău. 'Copiii vin șocați, au ajuns copiii să mimeze cu păpuși ce se întâmplă acolo'
Claudia Pătrășcanu detonează bomba în scandalul cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a aruncat bomba, marți seară (16 februarie), în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Solista a dezvăluit că are dovezi compromițătoare despre fostul soț pe care nu le poate da la televizor.

Claudia Pătrășcanu a decis să îi arate moderatorului Dan Capatos înregistrări cu micuții săi, pe care nu le poate face publice.

Claudia Pătrășcanu îl acuză de homesexualitate pe Gabi Bădălău

Pe înregistrările respective, copiii ar mima perversiuni sexuale cu păpuși, văzute la întâlnirile cu tatăl lor. În plus, artista l-a acuzat pe Gabi Bădălău de homosexualitate!

Interpreta a spus că micuții au asistat la scene intime între tatăl lor și diverse persoane. La întoarcerea acasă, băieții ar fi povestit ce au văzut în anturajul tatălui lor. Claudia Pătrășcanu este de părere că cei doi copii sunt puși în pericol chiar de tatăl lor.

‘La ora 8 dimineața sunt în fața instituțiilor: la Procuratură și la Poliție. La Protecția Copilului mi-au spus că mint copiii. Vreau să fie chemat tatăl, să spună ce s-a întâmplat. De ce copiii vin și povestesc lucruri? Sunt dispusă să-l aștept pe Ministrul Justiției să vină să rezolve cazul. Acest om vine agitat și își ia copiii. Vine drogat să ia copiii. Sunt probe la dosar. Vine cu tot felul de șoferi dubioși după el, din anturajul lui. Omul cu care a venit ultima oară să ia copiii e prieten cu Bianca și fostul ei soț, Alex Bodi. El nu are carnet. El este un pericol!

Copiii mei povestesc niște acțiuni din zona sexuală, niște perversiuni sexuale. Copiii vin șocați, au ajuns copiii să mimeze cu păpuși ce se întâmplă acolo. Aceste pastile i-au nenorocit mintea. El e dependent, el intră în sevraj. Nu mai știe de capul lui. El, când a făcut testul, a stat două zile și nu a luat nimic. Așa a ieșit negativ. De trei luni se întâmplă lucrurile astea’, a mărturisit Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show.

Cum se apără Gabi Bădălău

Tot în cadrul emisiunii de marți seară, Gabi Bădălău a avut o intervenție telefonică și a răspuns acuzațiilor grave ale soției sale. De asemenea, el a cerut să i se oprească microfonul Claudiei.

‘Printre multele lucruri inventate, a venit acum această acuzație. Am fost la o clinică privată, am făcut testul. Am mutat procesul de la Giurgiu la București. Nici aici judecătorii nu sunt buni. Protecția copilului i-am mituit, judecătorii i-am mituit. Mă duc la IML, cer test din firul de păr, iar doctorul de acolo îmi spune că nu se face în România. I-am spus Claudiei că îl fac în Germania sau la Viena, dar dacă iese testul negativ, să mă lase să plec în Dubai cu copii, să-mi dea procură. Nu a vrut. Ce vrea să mai fac? Să mă testez zi de zi? Carnet de conducere am, vin cu șofer ca să mă joc cu copiii în spate în mașină. Copiii iși doresc să stea la mine, nu mai vor la ea’, a declarat Gabi Bădălău, la Antena Stars.

Omul de afaceri a luat foc și a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat de homosexualitate.

‘Printre toate lucrurile astea inventate de ea, eu de acum o săptămână v-am zis ca mai are să zică că umblu cu bărbați. Acum deja nu mai e de Obregia, e de Teatrul Comedie. Dar tu ca mamă cum să vii să spui la tv că eu făceam ceva cu bărbatul ăla?! Mi-e scârbă să comentez! Mi-a făcut plângeri la Poliție, la DNA, la Protecția  opilului. Dacă eu sunt drogat , homosexual, să vină oamenii legii să mă lege. Vine și îmi cere 10 000 de euro pe lună! Copiii mei nu au stat în preajma altei femei niciodată! Noi suntem o familie serioasă, mama mea e cadru didactic’, a mai spus acesta.

citește și...