VIDEO / Viviana Sposub și Andreea Bălan, față în față în urmă cu un an. Imaginile au devenit publice

15.12.2020, 11:38
VIDEO / Viviana Sposub și Andreea Bălan, față în față în urmă cu un an. Imaginile au devenit publice
VIDEO / Viviana Sposub și Andreea Bălan, față în față. Imaginile au devenit publice

Viviana Sposub a fost filmată la unul dintre concertele susținute de Andreea Bălan, fosta soție a lui George Burcea.

Viviana Sposub formează în prezent un cuplu cu actorul George Burcea, pe care l-a cunoscut la show-ul ”Ferma”. Geroge Burcea este fostul partener de viață al cântăreței Andreea Bălan, împreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. În urmă cu un an, Viviana Sposub, actuala iubită a actorului, a fost prezentă la un concert susținut de fosta soție a lui George Burcea, alături de colega sa din trupa Andre, Andreea Antonescu. Viviana Sposub s-a distrat de minune la concert, a dansat și a cântat pe hiturile trupei Andre.

Trupa Andre s-a reunit în urmă cu un an, iar pe 9 iulie a fost lansat oficial videoclipul melodiei ”Reset la inimă” în cadrul unui concert spectaculos, la care a fost prezemntă și Viviana Sposub. Filmuțețul respectiv a ajuns pe Youtube.

Viviana Sposub, fan al trupei Andre

Vedeta de televiziune Viviana Sposub a mărturisit că a fost fan al trupei Andre, care s-a bucurat de un imens succes la public în anii de după Revoluția din 1989.

Aceasta i-a făcut mărtrisiri în acest sens Andrei Antonescu la show-ul ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV, unde ambele au fost concurente.

”Mie nu îmi vine să cred că sunt cu tine aici. Aveam poster cu voi, iubeam trupa André de mică. Ba chiar am fost şi la concert când aţi venit la Botoşani, la noi, în Moldova.’Eu eram cu mâinile pe sus, dar tu (n.r.: Andreea Antonescu) m-ai ignorat. Andreea Bălan m-a băgat în seamă atunci. (…) Eu eram fan André . Vă iubeam pe amândouă, aveam postere cu voi. Acum sunt cu fostul ei soț (n.r.: George Burcea). Nu știu ce se crede despre asta”, a declarat Viviana Sposub în cadrul ”Ferma”, potrivit revistei Viva.

citește și...