De ce nu și-a dorit Octavia Geamănu al doilea copil. ”Pentru mine a fost înfiorător, din pricina faptului că mă temeam, în fiecare zi, să nu pierd sarcina”

13.06.2022, 13:24
De ce nu și-a dorit Octavia Geamănu al doilea copil. ”Pentru mine a fost înfiorător, din pricina faptului că mă temeam, în fiecare zi, să nu pierd sarcina”

Prezentatoarea de știri Octavia Geamănu are un copil din mariajul cu Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5. Vedeta de televiziune a explicat care este motivul pentru care nu a făcut și al doilea copil. ”Pentru mine a fost înfiorător, din pricina faptului că mă temeam, în fiecare zi, să nu pierd sarcina”, a detaliat aceasta.

Octavia Geamănu prezintă jurnalul de știri de la Antena 1. În plan personal, Octavia Geamănu este căsătorită cu  muzicianul Marian Ionescu, împreună cu care un băiețel, Andrei.

Octavia Geamănu a mărturisit, pentru revista Viva, care a fost motivul pentru care nu a mai avut încă un copil.

De ce nu și-a dorit Octavia Geamănu al doilea copil. ”Am stat foarte mult timp în pat, mi-am făcut 200 și ceva de injecții singură în burtă”

Octavia Geamănu a explicat că a exclus ideea de a mai avea un copil din cauza sarcinii cu probleme pe care a avut-o.

”Andrei este suficient. Marian își dorea încă un copil, dar a înțeles că e suficient, din pricina faptului că am avut o sarcină foarte grea și nu sunt dispusă să mai trec din nou prin acea perioadă. A fost o perioadă grea, pentru că am avut trombofilie, pentru că am stat foarte mult timp în pat, mi-am făcut 200 și ceva de injecții singură în burtă. E genul de sarcină cu care se confruntă foarte multe femei, e ceva foarte frecvent, dar pentru mine a fost înfiorător, din pricina faptului că mă temeam, în fiecare zi, să nu pierd sarcina. Și chiar nu mai vreau să trec prin perioada aceea. Mă mir că am rămas zdravănă la cap și că nu am avut vreo depresie, că depresia nu alege, e la colț, indiferent cât de puternic ești, o dată te lovește”, a declarat Octavia geamănu pentru sursa anterior citată.

 

citește și...