De ce nu s-a recăsătorit Sorin Oprescu. ”E greu să-mi aduc aminte de perioada asta sau nu vreau”

14.03.2021, 10:54
De ce nu s-a recăsătorit Sorin Oprescu. ”E greu să-mi aduc aminte de perioada asta sau nu vreau”
De ce nu s-a mai recăsătorit niciodată Sorin Oprescu. ”E greu să-mi aduc aminte de perioada asta sau nu vreau”

Binecunoscutul chirurg Sorin Oprescu a mărturisit care a fost motivul pentru care nu s-a mai recăsătorit.

Sorin Oprescu a fost invitat la emisiunea “40 de intrebari cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D. Sorin Oprescu, șeful Secției de chirurgie generală de la Spitalul Universitar și fost primar al Bucureștiului, a vorbit, printre altele, și despre căsnicia sa.

Sorin Oprescu a ajuns o singură dată la altar, alături de fosta sa sotie, Simona Fica, de care a divorțat. Sin mariajul cu Simona Fica, Sorin Oprescu are un fiu pe nume Mircea.

De ce nu s-a mai recăsătorit niciodată Sorin Oprescu. ”Am putut să mă gândesc de la o vârstă că nu am voie să încurc pe nimeni”

Profesorul Sorin Oprescu a explicat, la emisiunea mai sus-menționată, de ce nu s-a mai recăsătorit niciodată.

“La început, pentru că trecusem printr-o… eram ușor traumatizat. A venit pe neașteptate divorțul, vorbim de anii ’88. Nu mă simțeam vinovat. Neînțelegeri cu socrii, dar au trecut. E greu să-mi aduc aminte de perioada asta sau nu vreau. După aceea, mi-am găsit echilibrul, dacă pot să-i spun așa, mi-am găsit echilibrul în muncă, de dimineață până seara, la normă. Nu am fugit niciodată după funcții, am primit responsabilități. Nu m-a întrebat niciodată: “Bă, tu vrei ceva? Vrei să fii si tu ministru?”. Am incercat un moment de jenă, în momenul în care m-au întrebat ziariștii: “Dar domnul Năstase nu vede ca are aici o…”, “Bă, nu fiți copii. Nu a ajuns la litera O, Oprescu S-a oprit la litera B.” În concluzie, am putut să mă gândesc de la o vârstă că nu am voie să încurc pe nimeni, mă refer la fete”, a declarat renumitul chirurg, potrivit kanald.ro.

De altfel, într-un interviu mai vechi, Sorin Oprescu declara că părinții fostei soții l-au cuplat cu jumătate din femeile din București. “Sigur se bagă socrii, dar nu la nivelul ăsta, să mă cuple­ze cu jumătate din Bucureşti. Exa­gerat. Mult prea exagerat. Şi mă mai durea o chestie. Numai cu nasoale mă cuplau. Aveam 17 ani de căsătorie, băi. N-a venit una la nevastă-mea, că ”Doamnă, că mi-a promis, mi-a zis că nu ştiu ce”. (…) Nu-mi scoateam o dată verigheta de pe deget! N-am fost, băi, îngerul de pe dric. Dar nu i-am deranjat pe cei de-acasă o dată. M-a ajutat Dumnezeu, recunosc. Plus că nu mai aveam timp. Şi asta a fost. I-au băgat neveste-mii asta în cap şi gata. Secretul bunelor relaţii e că am crescut şi am îmbătrânit acum împreună. Mă refer la mine şi la nevastă-mea. Fără să stăm împreună”, spunea acesta.

citește și...