De ce nu s-a căsătorit Jojo cu Paul Ipate. ”Eu cred că fac parte din a treia categorie”

22.08.2022, 15:22
De ce nu s-a căsătorit Jojo cu Paul Ipate. ”Eu cred că fac parte din a treia categorie”
De ce nu s-a căsătorit Jojo cu Paul Ipate

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, a dat detalii din relația sa de cuplu. Actrița, în vârstă de 41 de ani, a vorbiut despre povestea sa de dragoste cu actorul paul Ipate, în vârstă de 37 de ani. Artista a explicat de ce ea și partenerul său nu s-au căsătorit. ”Eu cred că fac parte din a treia categorie”, a mărturisit Jojo.

Jojo este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. În ceea ce privește viața personală, Jojo formează împreună cu actorul Paul Ipate unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună șapte ani de relație.  Vedeta are doi copii –  un băiețel, Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate. Deși Jojo și Paul Ipate formează o familie, cei doi nu sunt căsătoriți.

La postul de televiziune Antena Stars, Jojo a vorbit despre relația sa cu paul Ipate și a dezvăluit care este motivul pentru care nu sunt căsătoriți.

De ce nu s-a căsătorit Jojo cu Paul Ipate. ”Nu neapărat că îmi e indiferent, dar sunt în egală măsură ok și cu și fără”

„Oamenii se împart în două sau trei categorii: cei care urăsc actul căsătoriei cu desăvârșire și nu vor să-l vadă, cei care aleargă după el și cei cărora le e indiferent. Eu cred că fac parte din a treia categorie. Nu neapărat că îmi e indiferent, dar sunt în egală măsură ok și cu și fără. (…) Suntem căsătoriți cu sufletul, dar mie nu înseamnă că îmi e frică de el (n.r. de act), dar nu am nicio treabă, pur și simplu nu ne-am dorit să facem asta. (…) Ne-am cunoscut la o vârstă matură”, a dezvăluit Jojo, potrivit spynews.ro.

Întebată despre eventualitatea de a deveni din nou mămică, artista a răspuns: „Nu (n.r nu vrea încă un copil), avem ce ne trebuie. Au crescut deja, nu mai sunt lucrurile atât de complicate și nu au fost complicate nici atunci. (…) Dacă îți propui să fii relaxat, cât de dificil ar fi faci față cu brio situației”.

 

citește și...