De ce nu s-a căsătorit Carmen Brumă cu Mircea Badea. ”Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment”

06.12.2021, 16:40
De ce nu s-a căsătorit Carmen Brumă cu Mircea Badea. ”Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment”
De ce nu s-a căsătorit Carmen Brumă cu Mircea Badea. ”Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment”

Carmen Brumă, în vârstă de 44 de ani, a explicat, la un post de televiziune, care este motivul pentru care nu s-a căsătorit cu prezentatorul Mircea Badea, în vârstă de 47 de ani. Cei doi formează un cuplu de foarte mulți ani. ”Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment”, a explicat Carmen Brumă.

Carmen Brumă este cunoscută publicului din România din postura de asistentă și prezentatoare de televiziune. Vedeta formează un cuplu cu prezentatorul de televiziune Mircea Badea. Cei doi au împreună un băiețel, Vlad.

Deși formează un cuplu de foarte mulți ani, Carmen Brumăp și Mircea Badea nu au ajuns în fața altarului. Vedeta a explicat, la postul de televiziune Antena Stars, care este motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Mircea Badea.

De ce nu s-a căsătorit Carmen Brumă cu Mircea Badea. ”După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă”

„El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel și că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu biata Brumă. E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a declarat Carmen Brumă, potrivit revistei Viva.

Carmen Brumă a vorbit și despre gelozia în cuplu și infidelitate: „Depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice: ”Dă-mi și mie repede telefonul”. Dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb: ”Bună, unde ești?”. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”.

citește și...