De ce nu patinează Elwira și Mihai Petre. Motivul pentru care li s-a interzis să practice acest sport

28.03.2022, 15:05
De ce nu patinează Elwira și Mihai Petre. Motivul pentru care li s-a interzis să practice acest sport
De ce nu patinează Elwira și Mihai Petre. Motivul pentru care li s-a interzis să practice acest sport

Coregraful și dansatorul Mihai Petre și partenera sa de viață, Elwira Petre, au mărturisit că au avut interzis să patineze pe gheață de-a lungul anilor, pe vremea când era dansatori profesioniști. Cei doi, care fac parte din juriul emisiunii ”Dancing on Ice – Vis în doi”, au explicat și care a fost motivul pentru care nu au practicat acest sport.

Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, împreună cu care are două fetițe, Catinca și Ariana. Cei doi formează un cuplu și profesional, și în viața de zi cu zi. Elwira și Mihai Petre s-au căsătorit în data de 7 iunie 2008. Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica Domnița Bălașa, iar petrecerea de nuntă a fost la Palatul Știrbei.

În prezent, Elwira și Mihai Petre sunt jurați la emisiunea ”Dancing on ice – Vis în doi”, de la postul de televiziune Antena 1, unde vedete din showbiz-ul românesc dansează pe gheață alături de patinatori profesioniști. Cei doi au explicat care este motivul pentru care ei nu au practicat patinajul de-a lungul anilor.

De ce nu patinează Elwira și Mihai Petre. ”Ne-au fost interzise tocmai pentru ca noi să reușim să ne facem treaba în disciplina noastră”

”Noi nu dansăm pe gheaţa. Am avut mulţi ani interzis acest sport. Asa că pot să spun că patinăm, dar dansul pe gheaţă nu l-am încercat la un asemenea nivel”, a declarat Elwira Petre pentru tvmania.ro.

”Noi patinăm, dar nu pot spune că dansez pe gheață. Foarte mulți ani aceste sporturi ne-au fost interzise tocmai pentru ca noi să reușim să ne facem treaba în disciplina noastră, în dansul sportiv, fară a ne accidenta”, a spus și Mihai Petre.


Cei doi au dezvăluit și care au fost cele mai neobișnuite locuri în care au dansat.

”Am dansat în foarte multe locuri, şi în palate şi pe scene extrem-extrem de mici….dacă stau să mă gândesc am dansat până şi pe un ponton”, a mărturisit Elwira Petre.

Mihai Petre a afirmat: ”Cred că cel mai neobișnuit loc în care am dansat vreodată a fost într-o basculantă în Asia Express”.

Elwira și Mihai Petre au câștigat ”Asia Express”, sezonul 4

Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

Elwira Petre a explicat ce vor face cu banii încasați de la emisiunea ”Asia Express”: ”Nu am decis ce să facem cu premiul, probabil că ce face orice familie. Vom investi în lucruri care să îmbunătățească viața familiei. Asta vom face, nimic altceva”.

citește și...