De ce nu o place Raluca Bădulescu pe Andreea Marin. ”Eu am boală pe ea pentru că…”

13.04.2021, 13:37
De ce nu o place Raluca Bădulescu pe Andreea Marin. ”Eu am boală pe ea pentru că...”
De ce nu o place Raluca Bădulescu pe Andreea Marin. ”Eu am boală pe ea pentru că...”

Raluca Bădulescu a explicat care este motivul pentru care nu prea o are la inimă pe Andreea Marin.

În urmă cu câteva săptămâni, la emisiunea ”Teo Show”, unde comentează alături de Cătălin Botezatu ținutele purtate de vedete, Raluca Bădulescu a făcut o declarație neașteptată despre Andreea Marin. Raluca Bădulescu a afirmat că a văzut-o bine îmbrăcată pe Andreea Marin doar în editoriale. În plus, aceasta a dezvăluit că nu o place pe Andreea Marin pentru că, la un moment dat, a alergat niște câini pe stradă.

”Andreea Marin a avut ţinute bune doar în editoriale. În viaţa de zi cu zi, nu se îmbracă bine. Eu am boală pe ea pentru că a fugărit nişte câini pe stradă”, a spus Raluca Bădulescu, potrivit wowbiz.ro.

Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre partenerul ei de viață

Raluca Bădulescu formează un cuplu cu Florin de aproape 12 ani. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a mărturisit că s-a îndrăgostit la prima vedere de cel care i-a devenit soț. ”De aproape 12 ani suntem împreună. A fost dragoste la prima vedere. DA! Eu cred doar în dragoste la prima vedere, nu există să ne întâlnim și să spunem că lasă, poate data viitoare te plac mai mult. Eu sunt un om radical, există alb sau negru pentru mine. Am crezut întotdeauna în Făt Frumos pe cal alb, în pofida tuturor cunoscuților care îmi spuneau că am o vârstă – că l-am cunoscut când aveam 33-34 de ani – și că sunt nebună, că nu există prințul din povești. Acel bărbat pe care eu l-am visat a apărut în viața mea, soțul meu. Am știut că el este alesul”, a dezvăluit Raluca Bădulescu într-un interviu pentru revista Viva.

Raluca Bădulescu a explicat că ea și partenerul ei de viață s-au căsătorit la trei luni după ce s-au cunoscut. Vedeta a explicat că a fost vorba despre o căsătorie secretă.

”Noi ne-am căsătorit la 3 luni după ce ne-am cunoscut. Nu pot să vă exprim momentele de fericire, a fost o căsătorie secretă, iar nunta a fost cu fast mare, acum 4 ani. După ce ne-am cunoscut, am plecat la Ibiza (eu nu mai fusesem, până atunci, acolo). M-am îndrăgostit de Ibiza, Florin mergea regulat acolo și mi-a arătat magia acelei insule prin ochii lui. După ce ne-am căsătorit, am hotărât să ne petrecem luna de miere, dintr-o lună să o facem doi ani. Am locuit la Madrid, unde Florin avea o cafenea, fostul meu soț, Vali s-a mutat acolo definitiv. Efectiv, ne retrăsesem cu tot neamul, hotărâți să rămânem în Spania. Am stat și în Italia o perioadă, îmi place mult și această țară. A fost o perioadă splendidă, dar ne-am întors pentru că deja copilul începuse școala, noi oricum făceam naveta, la 2 săptămâni eram în România. Trebuia să venim din ce în ce mai des aici…”, a mai povestit Raluca Bădulescu.

citește și...