De ce nu mai publică Adelina Petrițu poze cu fiica sa. ”Împreună cu Virgil am decis”

03.06.2021, 16:33
De ce nu mai publică Adelina Petrițu poze cu fiica sa. ”Împreună cu Virgil am decis”

Adelina Pestrițu a explicat de ce nu mai publică fotografii cu fetița sa în mediul online.

Din anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria.  În ultima perioadă de timp, Adelina Pestrițu nu a mai publicat în mediul online fotografii cu fetița sa. Vedeta le-a explicat celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare de ce nu mai postează, pe rețelele de socizaliare, imagini cu fiica sa.

”Dragii noștri, vă răspund prin acest comentariu tuturor celor care ați întrebat de Zeny, deși am mai spus asta de câteva ori. Împreună cu Virgil am decis să nu o mai postăm pe rețelele de socializare. Dacă pe viitor vom lua o altă decizie, veți afla primii”, a spus Adelina Pestrițu, potrivit revistei Viva.

Ce spunea Adelina Pestrițu despre foștii ei parteneri de viață

În urmă cu ceva timp, Adelina Pestrițu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță și i-a catalogat cu câte un cuvânt pe foștii ei parteneri, Liviu Vârciu și Speak.

„Am zis carismatic, amuzant. Zi-mi la amuzant sinonim, haios. Haios, da, merge”, a spus fosta asistentă de televiziune despre Speak. Acesta a vorbit și despre Ștefania, actuala iubită a lui Speak. „Ștefania, haioasă, am zis … Este sexy. Sexy”, a afirmat Adelina Pestrițu.

Bruneta l-a caracterizat și pe fostul ei soț, Liviu Vârciu. „E, ce să zic, e mișto”, a afirmat Adelina Pestrițu despre primul ei soț, de care a divorțat în anul 2010.

Ce a declarat Adelina Pestrițu despre o eventuală revenire la TV

De-a lungul anilor, Adelina Pestrițu a fost implicată în mai multe proiecte TV.

Aceasta a făcut declarații despre revenirea în televiziune pentru okmagazine.ro. Bruneta a afirmat că a primit numeroase oferte în acest sens.

”Mi-e dor de televiziune şi m-aş întoarce oricând, însă nu în orice proiect. Aş alege din nou televiziunea doar dacă ar fi vorba despre un proiect care să-mi aducă satisfacţii la fel de mari ca munca în online. Mi-ar plăcea să merg de drag la muncă, aşa cum o fac zilnic în business- ul meu şi să ştiu că sunt implicată într- un proiect care are o eticheta pozitivă. De când am dat televiziunea pe activitatea online am primit multe oferte să revin, însă nu m-am putut sincroniza cu propunerile, pentru că fie îmi ocupau prea mult timp şi mă distrăgeau de la online, fie nu erau formate care să mă reprezinte”, a declarat Adelina Pestrițu.

citește și...