De ce nu mai poate Anca Serea să rămână însărcinată. ”Nici nu am susținerea medicului”

22.09.2021, 15:49
De ce nu mai poate Anca Serea să rămână însărcinată. ”Nici nu am susținerea medicului”
De ce nu mai poate Anca Serea să rămână însărcinată. ”Nici nu am susținerea medicului”

Prezentatoarea de televiziune Anca Serea, în vârstă de 40 de ani, are șase copii: David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah. Vedeta a explicat de ce nu mai poate avea, cel puțin deocamdată, al șaptelea copil. ”Nici nu am susținerea medicului” , a mărturisit partenera de viață a muzicianului ASdi Sînă într-un interviu.

Anca Serea a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, în cadrul căruia a mărturisit că își mai dorește un copil, însă din cauza unor probleme medicale deocamdactă nu mai poate rămâne însărcinată.

Din cauza faptului că are anemie, vedetei i s-a recomandat din partea medicilor să nu mai rămână însărcinată.

De ce nu mai poate Anca Serea să rămână însărcinată. ”N-aș mai putea să țin o sarcină”

”N-aș mai putea să țin o sarcină pentru că este binecunoscută anemia și momentan nici nu am susținerea medicului, dacă ar fi să fie, dar în viitor nu se știe. Ne mai dorim copii”, a declarat Anca Serea, potrivit spynews.ro.

”La noi nu a fost nimic programat niciodată, așa că nu pot să mă pronunț deocamdată în nicio direcție, dacă va fi cazul va fi, dacă nu, Slavă Domnului avem 6 copii, nu ne facem nicio problemă”, a adăugat prezentatoarea de televiziune.

Cum a început povestea de dragoste dintre Anca Serea și Adi Sînă

Vedeta de televiziune Anca Serea este căsătorită cu muzicianul Adi Sînă și are șase copii. Doi dintre aceștia, David și Sarah, sunt copiii pe care Anca Serea i-a avut cu Filip Poplingher, cel despre care se știe că a fost primul ei soț. Însă vedeta nu a fost niciodată căsătorită cu bărbatul care a încetat din viață în anul 2010. Din căsnicia cu Adi Sînă, Anca Serea are patru copii: Noah, Ava, Moise și Leah. În cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, Anca Serea și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe Adi Sînă și cum a început povestea lor de dragoste. Vedeta se afla într-un bar de karaoke atunci când Adi Sînă a insistat să-i dea numărul de telefon.

„Așa a reușit soțul meu, cu dă-mi numărul tău, la prima întâlnire. Dar nu i l-am dat. Și a insistat toată noaptea până i l-am dat. I-am scris pe un șervețel, într-un bar de karaoke, eu eram cu fetele și el era cu băieții. Și mi-a cântat o melodie și până la urmă i-am picat în plasă, dar după mult timp. M-a sunat în fiecare dimineață”, a povestit Anca Serea.

citește și...