De ce nu mai face parte Omid Ghannadi din echipa emisiunii ”Visuri la cheie”. Ce a spus acesta

11.05.2021, 11:18
De ce nu mai face parte Omid Ghannadi din echipa emisiunii ”Visuri la cheie”. Ce a spus acesta
De ce nu mai face parte Omid Ghannadi din echipa emisiunii ”Visuri la cheie”. Ce a spus acesta

Omid Ghannadi nu mai face parte din echipa emisiunii ”Visuri la Cheie. Acesta a explicat care este motivul.

Omid Ghannadi a făcut parte din echipa emisiunii ”Visuri la cheie”, însă în următorul sezon acesta nu va mai apărea. Acesta a explicat, pentru protv.ro, motivul pentru care nu va mai apărea la ”Visuri la cheie”.

„Visuri la cheie a făcut parte din viața mea atâta vreme și simt că am creat o legătură puterincă cu unele familii pe care le-am cunoscut prin intermediul emisiunii. Pentru mine a fost mult mai mult decât o experiență profesională. Acum vreau să mă concentrez pe familie și proiectele personale pe care le am. Vreau să dedic mai mult timp pentru „Inside Academy” – școala de arhitectură și design, dar și pentru proiectele de binefacere. Astăzi, colegii mei încep filmările pentru sezonul opt, iar eu vreau să le urez mult succes, atât celor alături de care am lucrat, cât și celor care au venit acum în echipă. Dacă fac totul din suflet pentru oamenii pe care-i cunosc, se va vedea prin bucuria acestora, atunci când vor vedea rezultatul final! Le sunt alături, iar ei știu că, dacă au nevoie de mine, sunt la un telefon distanță și gata oricând să dau o mână de ajutor”, a declarat Omid Ghannadi.

Doi arhitecți noi la ”Visuri la cheie”

Noul sezon, al optulea, al emisiunii ”Visuri la cheie” aduce schimbări. Este vorba despre cooptarea în cadrul echipei a doi arhitecți noi – Alex Gavrilescu și Andra Marinescu.

Cei doi arhitecți, împreună cu Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Laura Boghiu sunt pregătiți să construiască noi visuri în acest sezon.

„Mă tot întreabă lumea pe stradă când reîncepem! Ei bine, Visuri la cheie începe de azi, într-o formulă cu ceva nou, ceva vechi și totul pregătit pentru lucruri bune. Le urez Andrei și lui Alex bun venit în echipa noastră și le promit că voi demola cât mai mult pentru a face loc proiectelor pregătite de ei familiilor pe care le vom ajuta. Renovarea începe azi!”, a comentat Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii.

citește și...