Schimbări în noul sezon al emisiunii ”Visuri la Cheie”. Cine sunt noii arhitecți

10.05.2021, 15:23
Schimbări în noul sezon al emisiunii ”Visuri la Cheie”. Cine sunt noii arhitecți
Schimbări în noul sezon al emisiunii ”Visuri la Cheie”. Cine sunt noii arhitecți

Noul sezon al emisiunii ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, vine cu schimbări.

Noul sezon, al optulea, al emisiunii ”Visuri la cheie” aduce schimbări. Este vorba despre cooptarea în cadrul echipei a doi arhitecți noi – Alex Gavrilescu și Andra Marinescu. Cei doi arhitecți, împreună cu Dragoș Bucur, Alina Vîlcu, Cristina Joia și Laura Boghiu sunt pregătiți să construiască noi visuri în acest sezon.

„Mă tot întreabă lumea pe stradă când reîncepem! Ei bine, Visuri la cheie începe de azi, într-o formulă cu ceva nou, ceva vechi și totul pregătit pentru lucruri bune. Le urez Andrei și lui Alex bun venit în echipa noastră și le promit că voi demola cât mai mult pentru a face loc proiectelor pregătite de ei familiilor pe care le vom ajuta. Renovarea începe azi!”, a comentat Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii.

Ce au declarat noii arhitecți de la ”Visuri la Cheie”

Alex Gavrilescu și Andra Marinescu au făcut declarații despre noua lor colaborare la emisiunea ”Visuri la cheie”.

„Este o bucurie și o emoție minunată că m-am alăturat echipei Visuri la Cheie! Cred că nu există o răsplată mai mare pe acest Pământ, așa cum este confirmarea că este nevoie de tine să ajuți oamenii din jurul tău, prin ceea ce practici ca om. Consider că mi-am luat toate bagajele necesare de a urca în autocarul Visuri la Cheie și sunt nerăbdător ca, alături de această echipă minunată, să îmi ofer toate cunoștințele și aptitudinile în schimbul fericirii celor ce au uitat să vadă viața prin ochii bucuriei și care chiar au nevoie de un strop de speranță să meargă mai departe”, a declarat Alex Gavrilescu pentru protv.ro.

„Încep această etapă din viața mea de arhitect cu multă emoție și încântare. Mă bucur să mă alătur echipei Visuri la cheie și sunt sigură că, împreună, vom reuși să aducem zâmbete pe chip și liniște în suflet, atât familiilor, cât și celor de acasă. Sunt emoționată și, în același timp, nerăbdătoare să creez împreună cu această echipă minunată, echipa pe care o urmăream de fiecare dată cu sufletul la gură, ca telespectator. Este o nouă provocare pentru mine, un mijloc care îmi va permite să aduc în beneficiul familiilor toată imaginația mea și puterea mea de creație”, a spus Andra Marinescu.

FOTO: visurilacheie.protv.ro

 

citește și...