De ce nu mai cântă Elena Merișoreanu pe litoral. ”Am din ce trăi, am familia aranjată, avem pensii mari”

30.06.2022, 13:16
De ce nu mai cântă Elena Merișoreanu pe litoral. ”Am din ce trăi, am familia aranjată, avem pensii mari”
De ce nu mai cântă Elena Merișoreanu pe litoral. ”Am din ce trăi, am familia aranjată, avem pensii mari”

Binecunoscuta interpretă de muzică populară Elena Merișoreanu, în vârstă de 73 de ani, a decis să nu mai meargă la spectacole pe litoral. Artista a explicat care este motivul pentru care a luat această decizie. Cântăreața are o problemă de sănătate. ”Am din ce trăi, am familia aranjată, avem pensii mari”, a spus ea.

Elena Merișoreanu a decis ca în această vară să nu cânte pe litoralul românesc.

Deși a primit oferte, artista a refuzat. Aceasta a explicat, pentru impact.ro, că nu merge pe litoral din cauza unei probleme de sănătate.

De ce nu mai cântă Elena Merișoreanu pe litoral. ”Sunt operată de glandă și nu am voie la mare, la soare”

„Eu nu mă duc pe litoral. Sunt operată de glandă și nu am voie la mare, la soare. Am concerte multe prin țară și le selectez. De o viață numai alerg. Am din ce trăi, am familia aranjată, avem pensii mari. M-au chemat și de Sfânta Marie să cânt pe litoral la un hotel foarte mare unde au și orchestră și le-am zis că nu. Nu mai îmi place la mare, prefer muntele”, a declarat Elena Merișoreanu pentru surs mai sus-menționată.

”Am avut, recent, spectacol la Comarnic, de Ziua Drapelului și a fost extrem de frumos, cu Ionuț Dolănescu, Irina Loghin, Fuego. Lumea e dornică să ne asculte. După atâția ani, lumea mă iubește și mă primește atât de frumos. Sâmbătă am cântat la un eveniment al unei familii extrem de bogate. Am primit mai mult decât la două nunți”, a completat artista.

Elena Merișoreanu e căsătorită de aproape 50 de ani

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate interprete de folclor. Cântăreața de muzică populară Elena Merișoreanu este căsătorită de foarte mulți ani cu Viorel Croitoru. Despre căsnicia sa a dat dettalii artista în cadrul unui interviu pentru wowbiz.ro. Elena Merișoreanu și partenerul său de viață, Viorel Croitoru, au un mariaj de aproape 50 de ani.

„Eu și soțul avem aproape 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. În viața nu putem să spunem că soțul nostru este proprietatea noastră. Eu am fost plecată și câte 4-5 luni din țară, în tinerețe. Fetele mele au fost crescute de părinții mei la țară, le-au educat frumos, ca orice copii care sunt crescuți în familii de bunici. Eu niciodată nu i-am reproșat asta soțului meu, pentru că dacă ar fi să mă mai nasc și să mă mai mărit o dată, tot cu el m-aș mărita pentru că a păstrat casa și a văzut de ea. Eu nu am dus lipsă de nimic, nu m-a neglijat, deci nu știu cum să spun, eu mă mai iau și de fetele astea tinere când ne mai vedem la evenimente și le spun: măi voi credeți că e proprietate voastră? Voi chiar credeți că dacă vă înșală o dată, cine știe poate vine cu mai mult drag acasă”, a declarat Elena Merișoreanu.

citește și...