Ciprian Marica vrea să își dea amanta în judecată! Detalii incendiare au ieșit la iveală. Ce condiție i-a pus soțul înșelat fostului fotbalist

02.05.2020, 18:32
Ciprian Marica vrea să își dea amanta în judecată! Detalii incendiare au ieșit la iveală. Ce condiție i-a pus soțul înșelat fostului fotbalist
Ciprian Marica vrea să își dea amanta în judecată! Detalii incendiare au ieșit la iveală

Ciprian Marica este foc și pară după ce filmarea în care apare la hotel cu soția prietenului său, Florin Muntean, a ajuns în spațiul public. Fostul fotbalist a fost surprins în urmă cu un an, într-un hotel din Cluj-Napoca, alături de Ana Muntean.

Ciprian Marica vrea să își dea amanta în judecată! Detalii incendiare au ieșit la iveală

Din filmulețul de câteva minute, se vede cum soțul încornorat, Florin Muntean, merge la hotelul unde bănuia că se află soția lui și amicul său, Ciprian Marica. Din nefericire, bănuiala s-a adeverit. Ciprian Marica se afla în aceeași cameră de hotel cu partenera prietenului.

Conform Impact.ro, escapada lui Marica cu Ana Muntean a fost trecută cu vederea de soțul tinerei, Florin Muntean. Pentru a-și ierta prietenul că s-a culcat cu femeia lui, acesta i-a pus o condiție lui Ciprian Marica.

Fostul sportiv a fost nevoit să îi recunoască iubitei sale, Ioana Marcu, că a înșelat-o, iar Florin Muntean i-a promis că tot incidentul va rămâne între ei. Se pare că Ioana l-a iertat pe Ciprian la momentul respectiv și a decis să îi mai acorde o șansă.

Iată, însă, că lucrurile au degenerat, iar amântlâcul dintre Ciprian Marica și Ana Muntean a fost dat în vileag în urmă cu câteva zile.

După ce au apărut imaginile cu el la bustul gol, Ciprian Marica a hotărât să nu-i lase pe cei vinovați nepedepsiți. Fostul fotbalist este de părere că fosta lui amantă, Ana Muntean, a dat filmarea presei, deși ea și soțul ei au negat acest lucru. Ciprian Marica intenționează să o dea în judecată pe roșcată.

‘Ciprian este convins că Ana este cea care a făcut publică filmarea. Fie pentru celebritate, fie pentru bani. O consideră o femeie fără scrupule. El și-a luat deja o echipă de avocați, car vor depune plângere penală. În urma anchetei, dacă se demonstrează că familia Munteanu a dat presei filmarea, el este dispus să îi dea pe aceștia în judecată. Cineva vrea să îi prejudicieze imaginea și este dispus să meargă până în pânzele ale pentru a afla cine anume dorește să îi facă rău și de ce’, au dezvăluit surse din preajma fostului internațional, pentru Impact.ro. 

citește și...