De ce nu face Antonia al patrulea copil. ”Nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm”

12.04.2021, 11:44
De ce nu face Antonia al patrulea copil. ”Nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm”
De ce nu face Antonia al patrulea copil. ”Nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm”

Alex Velea a explicat care este motivul pentru care Antonia, partenera sa de viață, nu mai face un copil.

Cântăreața Antonia are trei copii, din două relații diferite. Alex Velea, actualul partener de viață al vedetei, a vorbit despre motivul pentru care Antonia nu mai face al patrulea copil.

Alex Velea a declarat că sănătatea nu îi mai permite Antoniei să aibă încă o sarcină. „Sănătatea nu îi mai permite iubitei mele să facem al patrulea copil. Grupa de sânge nu îi mai permite treaba asta. Și cu siguranță copilul ar avea de suferit și nu vreau să se întâmple asta sau să riscăm. Și zic că avem trei copii…e ok”, a declarat artistul la o emisiune de televiziune, potrivit libertatea.ro.

Antonia are o familie fericită alături de Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

Din anul 2013, de când s-a separat de fostul soţ, Vincenzo Castellano, drumurile la tribunal şi lupta pentru fiica lor, Maya, i-au consumat mult timp şi multă energie Antoniei. Aceasta a afirmat că divorțul lor a fost pronunțat.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat.

citește și...