Fiica cea mică a lui Adrian Minune, umilită după prestaţia de la Vocea României. Cum i-a luat apărarea Horia Brenciu

21.09.2019, 15:25
Fiica cea mică a lui Adrian Minune, umilită după prestaţia de la Vocea României. Cum i-a luat apărarea Horia Brenciu
Fiica cea mică a lui Adrian Minune, umilită după prestaţia de la Vocea României

Vineri, 20 septembrie, juraţii de la Vocea României au avut parte de o surpriză. Pe scenă a urcat fiica cea mică a lui Adrian Minune, care a reuşit să îi impresioneze pe toţi cu vocea sa.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune, umilită după prestaţia de la Vocea României. Cum i-a luat apărarea Horia Brenciu

Adriana Simionescu a făcut, însă, şi unele mărturisiri şocante din viaţa personală. Tânăra de 16 ani a a povestit că în copilărie era înjosită din cauza faptului că este ţigancă. Copiii se fereau de ea şi erau speriaţi că le-ar putea fura jucăriile.

‘Încă de la grădiniță a fost marginalizată, de oamenii din jur, de profesori. De ce? Pentru că eram țigancă și poate dacă stau pe lângă colegi le lipsesc jucăriile. La sport eram ultima aleasă că sunt țigancă, o întrebam pe mama mereu de ce nu am aceeași culoare la piele.

Nu vreau să cânt manele, pentru că mediul în care muncește tata nu mi se potrivește. Mediul acela nu e bun pentru o fată. Vreau să ajung ca Delia, ca Andra, dar cel mai mult ca Beyonce. Consider că e curajos să fiu aici’, a povestit adolescenta cu lacrimi în ochi.

Acum, Adriana a avut curaj să vină la show-ul muzical de la Pro Tv, dorind să demonstreze că are toate şansele să devină o mare cântăreaţă. Fiica lui Adi Minune studiază la Liceul Dinu Lipatti.

‘Tatăl meu este Adrian Minune și este cântăreț de manele. Din această cauză eu trebuie să muncesc mult mai mult decât un copil normal. Este și un privilegiu, dar și o povară’, a spus fiica celebrului manelist.

A ajuns în echipa lui Horia Brenciu

Horia Brenciu a fost convins de prestaţia artistică pe scena de la Vocea România şi a întors scaunul. Adriana Simionescu a interpretat piesa lui Emeli Sande, ”My Kind of Love”.

La scurt timp după ce Adriana a cântat, pe pagina de Facebook a concursului Vocea României au apărut mai multe mesaj răutăcioase la adresa sa.

‘Care voce ma Horia? Fata o fi cantand pentru nunți, botezuri si înmormântări insa doar din descrierea videoclipului mi-am putut da seama ca are nevoie de mai mult antrenament pentru notele înalte.

Nu sunt nici instructor de canto, nici muzician insa in umila mea ureche muzicală, prin care mai urla din cand in cand un Soilwork, Metallica si Silbermond, a sunat ca si cum fata era strânsă de gât de-o mână a divinității, încercând sa-i suprime voința de lirism vocal nesaturat’, a scris un internaut. 

Deranjat de comentariul tânărului, Horia Brenciu i-a luat apărarea fiicei lui Minune: ‘Hai sa ne reauzim in etapa următoare, de Confruntări! Poate vei avea o surpriza acolo. Oricum, multumesc pentru comentariu’. 

citește și...