Reacția lui Adi Minune când fiica lui cea mică i l-a prezentat pe iubitul ei. ”Foarte greu!”

23.07.2020, 12:02
Reacția lui Adi Minune când fiica lui cea mică i l-a prezentat pe iubitul ei. ”Foarte greu!”
Reacția lui Adi Minune când fiica lui cea mică i l-a prezentat pe iubitul ei. ”Foarte greu!”

Adriana, fata cea mică a binecunoscutului artist Adi Minune, a dezvăluit cum a reacționat acesta în momentul în care i-a făcut cuno.ștință cu iubitul ei.

Adriana, fiica cea mică a lui Adi Minune, a fost invitată în platoul emisiunii ”Showbiz report”, de la postukl de televiziune Antena 1, unde a făcut dezvăluiri.


Tânăra a explicat cum a reacționat celebrul ei tată în momentul în care i l-a prezentat pe iubitul ei.

”Mi-au trebuit 2, 3, 5, 30 de zile să-l anunț, pentru că l-am prins foarte greu. Să nu fie obosit, să nu fie stresat… A venit și pandemia. Foarte greu! Până la urmă l-am prins și i-am zis: ”Tată, nu mai am 12 ani. Trebuie să-ți spun ceva, un secret. Stai liniștit, nu am spart vreo bancă, nu am făcut nimic. Vreau să-ți spun că este vorba de un băiat””, a povestit Adriana.

Tânăra a mărturisit că acum tatăl său și iubitul ei sunt foarte buni prieteni.

”La care el: ”A, păi de ce nu zici așa tată? M-ai speriat!” Mi-a cerut o poză cu el, i-am spus cum îl cheamă și ce să vezi, acum sunt cei mai buni prieteni”, a explicat Adriana, potrivit spynews.ro.

Cine este Adi Minune

Adi Minune, pe numele său real Adrian Simionescu, are 45 de ani. S-a născut în comuna Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov.  Adi Minune este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele și de muzică lăutărească din țara noastră. De-a lungul anilor, artistul a avut mai multe nume de scenă: Adrian Copilul Minune, Adrian Minune sau Adi de Vito.

Adi Minune a participat și în două filme, unde s-a interpretat pe sine. Este vorba despre peliculele ”Gadjo dilo”, din anul 1997, și ”Furia”, din anul 2002.

În plan personal, Adi Minune este căsătorit din anul 2004 cu Cati Simionescu, împreună cu care are trei copii: Carmen, Adriana și Adrian.

citește și...