De ce nu are pensie Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Nu am nici măcar un leu venit”

01.04.2021, 16:39
De ce nu are pensie Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Nu am nici măcar un leu venit”
De ce nu are pensie Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga. ”Nu am nici măcar un leu venit”

Aurel Pădureanu, soțul celei care a fost interpreta de muzică lăutărească Cornelia Catanga, a explicat care este motivul pentru care nu are pensie.

Aurel Pădureanu a mărturisit că nu are niciun fel de venit. Soțul regretatei artiste Cornelia Catanga a explicat, pentru playtech.ro, că nu are pensie pentru că a muncit doar la negru. ”Nu am nici măcar un leu venit, am muncit doar la negru, în anii comunismului, așa erau vremurile, nu am avut carte de muncă, așa că nu beneficiez de pensie. E îngrozitor ce s-a întâmplat cu artiștii! Sper să dea drumul la evenimente, să pot cânta, să pot câștiga și eu un ban!”, a spus el.

”N-am, măi oameni buni! În anii comunismului cântam pe unde apucam, unde puteam, unde eram chemați, cine îți făcea p-atunci carte de muncă? Prin urmare, dacă nu am avut acele cotizații, nu primesc pensie. O să mă zbat să văd dacă există posibilitatea, până or reveni spectacolele și vom scăpa de pandemia de coronavirus, să primesc o pensie de urmaș. O să ieșim și din asta, nu mă dau bătut, trebuie să-mi revin din acest șoc, de dragul copilului meu, Alexandru, care și el suferă enorm după măicuța lui dragă, de care era atât de atașat”, a mai declarat Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

 

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit, vineri 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4.

Cornelia Catanga a fost înmormântată sâmbătă, 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

citește și...