De ce nu are Feli Donose fotografii cu ea din copilărie. ”A ars într-o zi”

04.07.2021, 16:16
De ce nu are Feli Donose fotografii cu ea din copilărie. ”A ars într-o zi”
De ce nu are Feli Donose fotografii cu ea din copilărie. ”A ars într-o zi”

Cântăreața Feli Donose nu are fotografii cu ea de când era mică. Artista a povestit ce s-a întâmplat în copilărie și care este motivul pentru care nu are poze din acele vremuri. Feli Donose a rămas cu o singură fotografie din acele timpuri grație unei prietene, care a păstrat o poză cu ea de la vârsta de zece ani.

Feli Donose a acordat un interviu pentru okmagazine.ro, în care a povestit, printre altele, și cum a ajuns să nu mai aibă fotografii cu ea din perioada copilăriei.

Ea a explicat ce s-a întâmplat și cum au dispărut fotografiile de atunci când era mică.

De ce nu are Feli Donose fotografii cu ea din copilărie. ”Am rămas o singură cu o singură poză”

”Când eram mică, ai mei au fost despărţiţi un an. Împreună cu mama şi fraţii mei am locuit un an la bunici în Târnăveni, de unde e mama mea. Acolo am pus cele 2-3 poze cu mine micuţă, dar magazia a ars într-o zi şi uite aşa am rămas cu o singură poză pe care o avea prietena mea din copilărie. O amintire în care eram la vârsta de 10 ani cu o chitară în mână. Tata cânta la chitară şi fraţii mei la fel. Îmi părea că sunt cool cu o chitară în mână, chiar dacă în viaţa reală nu am avut răbdare niciodată să învăţ acest frumos instrument. Băieţii din familia mea îl îndrăgesc. Eu am ales vocea”, a detaliat artista.

Feli Donose a făcut declarații și despre părinții săi: ”Cred că părinţii mei mi-au oferit ce au avut ei, cum au ştiut ei. Mama, de exemplu, mi-a oferit şansa de a-mi lua zborul. Nu a avut posibilităţi financiare să îmi susţină visul de a face muzică, însă, din umbră, a ştiut să mă apropie de ea şi să îmi devină prietenă bună. Ani mai târziu, când am plecat în drumul meu spre muzică, mi-a dat curaj şi încredere. Daruri preţioase. Asta, printre altele, m-a ajutat să fiu femeia care sunt astăzi”.

Ce a declarat Feli Donose despre relația sa cu Cătălin

Feli Donose formează un cuplu cu Cătălin. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Nora Luna. În cadrul aceluiași interviu, artista a făcut declarații și despre partenerul ei. ”Încă am curiozităţi despre felul în care îl iubesc pe Cătălin. Pentru că fluturii în stomac nu au existat, însă din prima a existat siguranţa că noi vom fi o familie. E un fel de iubire care mă face să cred că iubesc pentru prima dată”, a spus ea.

Feli Donose și-a amintit și de momentul în care l-a cunoscut pe Cătălin la o nuntă, unde ea cânta, iar el era invitat: ”Merge toată lumea la bar. Bei şi tu cu noi un shot?“, iar eu am răspuns „Nu, că eu nu beau. Mai ales înainte de concert.“ După care m-am trezit că, totuşi, am ciocnit un shot cu el şi prietenii lui. Romantic dialog, aşa e? Haha! Îmi amintesc că de prima dată a fost aşa prietenos şi respectuos. Apoi, mai târziu, când am devenit iubiţi şi am văzut că îmi deschide portiera o dată, de două ori, m-am gândit că o face ca să mă impresioneze. Acest gest există încă şi după aproape patru ani”.

citește și...