De ce nu a vrut Oana Lis să rămână însărcinată. Vedeta a spus adevărul: ‘Nu mai e un vis, este deja un plan’

20.09.2020, 11:11
De ce nu a vrut Oana Lis să rămână însărcinată. Vedeta a spus adevărul: 'Nu mai e un vis, este deja un plan'
De ce nu a vrut Oana Lis să rămână însărcinată. Vedeta a spus adevărul: 'Nu mai e un vis, este deja un plan'

Oana Lis a împlinit 41 de ani, dar până la vârsta aceasta, ea nu a rămas însărcinată! Soția fostului edil al Capitalei a declarat în repetate rânduri că regretă faptul că nu a rămas gravidă cu Viorel Lis.

Cu toate acestea, ea este decisă să devină mamă și va adopta un copil în viitorul apropiat. Când s-a căsătorit cu Oana, Viorel Lis a refuzat să mai devină tată, afirmându-i soției sale că este prea bătrân pentru a se ocupa de un micuț.

Oana Lis nu a vrut să rămână gravidă

În plus, blondina a mărturisit recent că nici ea nu a fost foarte hotărâtă să aibă copii. De asemenea, vedeta a specificat că nu a avut probleme de sănătate care să o împiedice să rămână gravidă.

‘Eu nu sunt oricum infertilă nici la vârsta mea. N-am făcut copii până acum că nu am fost pregătită cu adevărat. Că găseam eu o cale. Chiar de la o emisiune au vrut să-mi plătească o inseminare… Consider că dacă îl faci, trebuie să te ocupi așa cum trebuie de el’, a spus Oana Lis.

În urmă cu câteva luni, Oana Lis a început procedurile pentru a înfia un copil. Din păcate, pandemia de coronavirus i-a cam dat planurile peste cap.

”Eu mai aveam de depus un singur act și, din păcate, pentru că actul ăsta trebuie să îl iau și eu și Viorel, cum nu am putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție. Dar eu nu renunț. Nu mai e un vis, este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui”, a spus Oana Lis, într-0 emisiune televizată.

Viorel Lis voia să divorțeze de Oana

Fostul primar al Capitalei se plângea în urmă cu câțiva ani că nu mai poate ţine pasul cu soția tinerică, care îi cheltuie toţi banii, şi era tot mai tentat să divorţeze.

‘Am obosit să mă ţin după ea. Mănâncă la restaurant, cel puţin o dată pe zi, de un milion şi ceva. Eşti tânără, frumoasă. Găseşti unu. Te saturi odată, de multe ori mă gândesc când sunt aşa singur. Nu mai existăm decât noi doi, am început să ne certăm şi să nu ne înţelegem’, declara Viorel Lis la Antena 1.

citește și...