FOTO / Cele mai îndrăznețe imagini cu Oana Lis. Cum arată în costum de baie soția fostului primar al Capitalei

22.07.2020, 14:32
FOTO / Cele mai îndrăznețe imagini cu Oana Lis. Cum arată în costum de baie soția fostului primar al Capitalei
FOTO / cele mai îndrăznețe imagini cu Oana Lis. Cum arată în costum de baie soția fostului primar al Capitalei

Oana Lis, partenera de viață a fostului primar al Bucureștiului, Viorel Lis, este o persoană cunoscută pentru firea ei foarte deschisă și pentru că este lipsită de inhibiții.

De-a lungul anilor, indiferent dacă a fost criticată sau nu, Oana Lis nu s-a sfiit să se afișeze în ipostaze haioase, provocatoare sau îndrăznețe. Pe contul ei de socializare, blonda a postat de la imagini în care își arată decolteul impresionat la imagini în care își expune formele în costum de baie, fie că arăta ca trasă prin inel, fie că era mai voluptuoasă.

 

De Altfel, postările ei au făcut fost apreciate de prietenii virtuali, care au lăudat-o pentru cât de natuală este și pentru că se arată așa cum e, fără să-i pese de gura lumii.

L-a cunoscut pe Viorel Lis când avea 18 ani

Oana Lis și-a cunoscut soțul, Viorel Lis, când avea doar 18 ani, iar de atunci a rămas alături de acesta, indiferent de problemele cu care s-au confruntat. Sunt împreună din 1998, dar s-au cununat civil abia în 2009.


“Pentru mine, Viorel e jumătatea mea, bărbatul care mi-a schimbat viaţa şi fără de care nu mă văd trăind”, spunea Oana Lis într-un interviu pentru libertatea.ro.

Fostul primar general al Capitalei a fost primul ei bărbat.

“M-am sfiit să declar acest lucru până acum, pentru că ştiu că lumea nu ar crede. Dar eu, fiind o fată săracă şi fără o familie normală care să îmi ofere un sprijin în viaţă, am considerat că averea mea cea mai mare e să mă păstrez virgină pentru un bărbat care să merite o astfel de onoare şi care să mă aprecieze. Erau şi alte vremuri şi fetele nu îşi începeau viaţa sexuală aşa devreme”, mai declara ea pentru aceeași sursă.

”De când m-am mutat cu Viorel, am mâncat în oraș”

Oana Lis a mărturisit că de când formează un cuplu cu fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, nu a gătit, ci cei doi au mâncat în oraș sau au comandat.

“Am gătit foarte mult, am spălat. Am învățat să gătesc, însă asta s-a lăsat la început cu o mare sperietură. Eu nu am folosit aragazul până să înceapă pandemia. De când m-am mutat cu Viorel, am mâncat în oraș sau am comandat”.

citește și...