De ce nu a vorbit Mihai Trăistariu multă vreme cu Costi Ioniță. ”Din răzbunare, le-a trimis pe tot internetul”

22.11.2021, 16:10
De ce nu a vorbit Mihai Trăistariu multă vreme cu Costi Ioniță. ”Din răzbunare, le-a trimis pe tot internetul”
De ce nu a vorbit Mihai Trăistariu multă vreme cu Costi Ioniță. ”Din răzbunare, le-a trimis pe tot internetul”

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 41 de ani, a cunoscut succesul în urmă cu ani, când făcea parte din trupa Valahia, una dintre cele mai de succes formații de pe scena artistică din România de la sfârșitul anilor ’90. Artistul a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a mai vorbit, mulți ani după destrămarea trupei, cu Costi Ioniță.

Trupa Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, aceasta din urmă părăsind relativ repede formația, pentru a se dedica muzicii de operă. Ulterior a fost cooptat Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia. În luna mai 1999, apare primul album al trupei, intitulat “Valahia”. Deși cu mare succes la public, trupa Valahia s-a destrămat după câțiva ani.

Mihai Trăistariu a explicat ce s-a întâmplat după destrămarea trupei Valahia și care a fost motivul pentru care nu a vorbit multă vreme cu Costi Ioniță.

De ce nu a vorbit Mihai Trăistariu multă vreme cu Costi Ioniță. ”Când am decis că ne rupem de Costi, aveam niște melodii porcoase”

Invitat la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, Mihai Trăistariu a fost provocat să spună un nume din showbiz-ul românesc care l-a trădat. Producătorul Costi Ioniță l-a dezamăgit profund pe solist, printr-un gest extrem pe care l-a făcut, imediat după destrămarea trupei Valahia.

“Când s-a spart Valahia în 2000, exact momentele alea de răscruce când ne-am răzvrătit eu cu Dorin și când am decis că ne rupem de Costi, aveam niște melodii porcoase. Erau făcute în studio, pentru noi, cu vocile noastre, să ne jucăm, să ne distrăm, cu toate prostiile pământului, ca orice tânăr la 20 de ani. Piesele alea, când ne-am despărțit, Costi, din răzbunare, le-a trimis pe tot internetul”, a dezvăluit Mhai Trăistariu, notează wowbiz.ro.

“Am stat supărat pe el chiar și ani de zile, dar acum iată-ne colaborând din nou și ne-am dat seama că alea erau doar copilării și că nu merită toate astea. Nu i-am zis niciodată, dar cred că știe ce a făcut”, a adăugat cântărețul.

citește și...