VIDEO / Oana Sîrbu, amintiri de la Festivalul de la Mamaia. ”Erau foarte multe restricții”

17.08.2021, 17:11
VIDEO / Oana Sîrbu, amintiri de la Festivalul de la Mamaia. ”Erau foarte multe restricții”
VIDEO / Oana Sîrbu, amintiri de la Festivalul de la Mamaia. ”Erau foarte multe restricții”

Cântăreața Oana Sîrbu, în vârstă de 53 de ani, și-a amintit de perioada în care concura la celebrul Festival de la mamaia, în vremea comunismului. Artista a făcut dezvăluiri din acea perioadă la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV. ”Erau foarte multe restricții”, a povestit vedeta.

De curând, Oana Sîrbu a fost prezentă în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV.

Artista și-a amintit de perioada în care participa la Festivalul de la Mamaia, unde, de altfel, în anul 1986, a câștigat Premiul Tinereții.

Oana Sîrbu, amintiri de la Festivalul de la Mamaia. ”Nu aveam voie să ne îmbrăcăm decât în rochii foarte lungi”

Oana Sîrbu a explicat că pe vremea când participa la Festivalul de la Mamaia existau foarte multe restricții.

“La Festivalul Mamaia am luat Premiul Tinereții în 1986. Era singurul festival de muzică, erau cei mai triști ani ai comunismului. Foarte multe dintre piese erau impuse, erau tot felul de oameni de specialitate, dar erau și diverși secretari de partid. Mai impuneau diverse situații. Nu aveam voie să ne îmbrăcăm decât în rochii foarte lungi. Erau foarte multe restricții. Nu aveai părul lung, cu părul prins în agrafe”, a spus Oana Sîrbu.

Cum a ajuns Oana Sîrbu să joace în filmul ”Liceenii”

Binecunoscuta artistă Oana Sîrbu a cucerit generații întregi de români cu rolul interpretat în seria de filme ”Liceenii”, unde a jucat alături de celebrul Ștefan Bănică Junior. La o emisiune TV, Oana Sîrbu a povestit cum a ajuns să dea probe pentru rolul Dana din ”Liceenii”. „Eu am vrut să cânt dintotdeauna. Am participat la primele spectacole de teatru. Am participat la primele concursuri, printre care „Steaua fără nume”, m-a văzut doamna Simona Patraulea, de fapt, într-un concurs anterior m-a chemat să dau probe pentru „Steaua fără nume”, iar de acolo m-au văzut din echipa „Liceenii”, m-au chemat să dau probe la Buftea și așa am devenit pentru o perioadă de câțiva ani și actriță de film, dar mie mi-a plăcut să cânt și în perioada aia a fost așa un cumul de multe activități”, a povestit artista.


„Fetele se tundeau precum Dana din „Liceenii”. Același bob se poartă cumva acum adaptat, mai purtam și niște floricele, era o modă a rochițelor făcute de bunica, pentru că bunica era croitoreasă și am și acum de la ea. În clasa a 12-a am jucat rolul unei eleve de clasa a 10-a și odată ce am devenit cunoscută într-un timp foarte scurt au început și scrisorile din partea admiratorilor”, a mai spus vedeta.

citește și...