De ce nu a participat Tily Niculae la reality show-uri. ”Şi nici sumele nu erau extraordinar de mari încât să spun da”

23.06.2022, 15:15
De ce nu a participat Tily Niculae la reality show-uri. ”Şi nici sumele nu erau extraordinar de mari încât să spun da”
De ce nu a participat Tily Niculae la reality show-uri. ”Şi nici sumele nu erau extraordinar de mari încât să spun da”

Actrița Tily Niculae, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit care a fost motivul pentru care a refuzat să participe la reality show-uri, deși a primit oferte în acest sens. ”Dar nu m-am băgat, pentru că n-am de ce să împărtăşesc din viaţa mea. Şi nici sumele nu erau extraordinar de mari încât să spun da, merită să fac un sacrificiu”, a explicat vedeta.

Tily Niculae este cunoscută publicului larg grației seialului ”La Bloc”, în care a jucat cu ani în urmă. În ceea ce pivește viața personală, Tily Niculae are doi copii: Sofia și Radu.

Tily Niculae a acordat un interviu pentru okmagazine.ro. în care a vorbit, printre altele, și despre participarea la reality show-uri. Aceasta a mărturisit care a fost motivul pentru care nu a participat la astfel de emisiuni, deși a primit oferte în acest sens.

De ce nu a participat Tily Niculae la reality show-uri. ”Mi s-a propus să apar şi ştiu că aş fi fost spumoasă şi că aş fi făcut audienţă”

”Mi s-a propus să apar şi ştiu că aş fi fost spumoasă şi că aş fi făcut audienţă, dar nu m-am băgat, pentru că n-am de ce să împărtăşesc din viaţa mea. Şi nici sumele nu erau extraordinar de mari încât să spun da, merită să fac un sacrificiu. Doar ca să-mi plătesc nişte facturi, nu, mulţumesc, ne descurcăm. Şi nu m-a interesat niciodată să apar doar ca „să mai audă lumea de mine“”, a declarat Tly Niculae.


Vedeta și-a amintit și de perrioada în care juca în serialul ”La Bloc”: ”Încă mă întâlnesc cu oameni care-mi spun că se uită şi acum la serialul „La Bloc“, care e difuzat în reluare, şi nu-mi vine să cred că există încă un public dedicat, care practic a crescut odată cu mine şi e acum de vârsta mea. Bine, nu cred că m-aş mai întoarce la filmări de 18 ore pe zi, cum se întâmpla când nu aveam copii. Mi-aş dori să fac teatru independent, care îmi permite să fiu prezentă şi în viaţa copiilor mei. Am un proiect, repetiţiile au început anul trecut, dar n-am fost pregătită, pentru că nu aveam cu cine să-l las pe Radu. Acum, că a intrat la grădiniţă, îmi va fi mai uşor”.

citește și...