Momente delicate pentru Tily Niculae la materrnitate. ”Au fost multe situații neplăcute”

03.04.2020, 15:28
Momente delicate pentru Tily Niculae la materrnitate. ”Au fost multe situații neplăcute”
Momente delicate pentru Tily Niculae la materrnitate. ”Au fost multe situații neplăcute”

În urmă cu o săptămână, Tily Niculae a devenit mămică pentru a doua oară. Vedeta a povestit despre experiența pe care a trăit-o la spital, în plină pandemie de coronavirus.

Tily Niculae a adus pe lume, în urmă cu o săptămână, un băiețel perfect sănătos, Radu Teodor, la o clinică privată din Capitală. Într-un interviu pentru revista Viva, vedeta a vorbit despre experiența prin care a trecut la spital și despre măsurile de precauție pe care și le-a luat din cauza pandemiei de coronavius.

”În timpul zilelor pe care le-am petrecut în maternitate, am încercat să fiu cât mai autonomă și să am contact minim cu personalul de acolo.

Ca să le pot proteja pe ele, pentru că erau efectiv depășite de situație, de oboseală, pentru că nu mai erau medici colaboratori, asistente, lucrau practic câte trei ture deodată. Erau extrem de obosite. Eu, în prima zi, îmi trăgeam pătuțul copilului cu laba piciorului ca să pot ajunge la el”, a povestit Tily Niculae.


Vedeta a explicat că în periada cât a stat în maternitate au existat momente în care personalul medical venea la ea fără chipament de protecție.

”Au fost multe situații neplăcute. Am trecut de la extaz la agonie, fiind într-un loc cu niște necunoscuți, fără acces la familie, cu un copil care mă aștepta acasă, care aștepta să-și întâlnească frățiorul și care suferea de atâtea și atâtea luni de zile că nu mai puteam să o iau în brațe.

Au fost momente când personalul a intrat fără echipament de protecție la mine. Vorbeam cu soțul meu și-l întrebam ce să fac, să întreb dacă oare nu mai au echipamente…Îmi era așa de jenă, că știam situația… Până la urmă mi-am dat seama că efectiv erau depășite. O parte din ele intrau și se dezinfectau, altele uitau, unele purtau mănuși, altele nu, cu mască, fără mască. Efectiv haos”, a mai declarat ea pentru sursa citată.

citește și...