De ce nu a cerut Denisa Nechifor pensie alimentară de la Adrian Cristea. Vedeta a spus exact motivul

20.12.2020, 16:23
De ce nu a cerut Denisa Nechifor pensie alimentară de la Adrian Cristea. Vedeta a spus exact motivul
De ce nu a cerut Denisa Nechifor pensie alimentară de la Adrian Cristea. Vedeta a spus exact motivul

Denisa Nechifor a explicat care a fost motivul pentru care nu a cerut pensie alimentară de la Adrian Cristea, fostul ei iubit și tatăl fiicei sale.

Denisa Nechifor a devenit cunoscută de pe vremea când forma un cuplu cu tatăl fetiței sale, fostul fotbalist Adrian Cristea. Deși s-au despărțit în urmă cu ceva timp, cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul fiicei lor, Rania.

Într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Denisa Nechifor a explicat de ce nu a cerut pensie alimentară de la Adrian Cristea. De asemenea, vedeta a spus și în ce relații este acum cu fostul ei partener de viață.


Denisa Nechifor, despre relațiile în care a rămas cu Adrian Cristea

Denisa Nechifor a mărturisit că nu a cerut pensie alimentară de la Adrian Cristea pentru că nu și-a dorit un scandal mediatic.

„Relația mea cu Adi este una foarte bună, suntem prieteni. Noi considerăm că suntem o altfel de familie pentru că ne creștem copilul împreună, deși într-un fel separat și cam atât. Îl respect, țin la el, la familia lui. Așa am considerat eu pentru că în primă fază, să spunem că mi-a fost un soi de rușine pentru că ar fi însemnat în momentul acela un scandal mediatic, sigur ar fi fost foarte multă presiune pe noi și pe Rania și nu am vrut să îmi implic copilul în așa ceva. Apoi am discutat și nu știu, ar fi fost vorba despre o sumă infimă și nu am fi vrut să mergem la tribunal pentru așa ceva. Asta a fost decizia mea, bună, rea, așa am hotărât eu”, a declarat Denisa Nechifor, conform spynews.ro.

„Veniturile lui Adi au scăzut și nu s-a mai pus problema de lucrurile astea. M-am descurcat, suntem bine, nu ne trebuie milioane de euro, nici nu este cazul. Eu am renunțat la parte aaceasta financiară, care oricum în cazul lui nu este nu știu ce mare avere. Am renunțat la lucrul acesta pentru liniștea Raniei. Pentru mine este mult mai important copilul”, a mai spus vedeta.

citește și...