De ce nu a avut Alina Pușcău niciodată un iubit român. ”E foarte greu”

11.10.2022, 13:01
De ce nu a avut Alina Pușcău niciodată un iubit român. ”E foarte greu”
De ce nu a avut Alina Pușcău niciodată un iubit român

Modelul de talie internațională Alina Pușcău, în vârrstă de 40 de ani, a ofeit amănunte din viața sa pesonală. Aceasta a vorbit despre căsătorie, dar a dezvăluit și care este motivul pentru care nu a avut niciodată un iubit român. ”Dacă eu am plecat de la 14 ani , e foarte greu”, a declarat Alina Pușcău înt-un interviu.

Alina Pușcău este un model de talie internațională. S-a născut în februarie 1981, în București. Trăiește în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. În anul 1998 a câștigat concursului Elite Model Look, la vârsta de 16 ani.  Cel mai recent proiect de televiziune în care a fost implicată vedeta a fost show-ul ”Ferma”, de la Pro TV.

Alina Pușcău a vorbit despre viața sa sentimentală pentru click.ro. Aceasta a făcut declarații despre căsătoie, da a spus și de ce nu a avut nicodată un iubit român.

De ce nu a avut Alina Pușcău niciodată un iubit român. ”Pentru că mentaliatea mea e diferită”

”Nu, pentru că mentaliatea mea e diferită, dacă eu am plecat de la 14 ani , e foarte greu. Mie mi se pare lumea foarte rea aici!”, a spus Alina Pușcău când a fost întrebată de ce nu a avut niciodată un iubit român.


Modelul a făcut declarații și despre căsătorie, mai ales că au existat zvonuri că urma să se mărite: Nu, dar s-au schimbat foarte mute chestii, m-am și îmbolnăvit, am realizat multe. Ca să ajungi sa-ți faci o familie trebuie să fii pregătit mental. După ce m-am îmbolnăvit, m-am dus în altă direcție (…) Dacă se întâmplă se va întâmpla. Întotdeauna este persoana, va fi și este, ne cunoștem de la 16 ani. Fiecare se duce pe drumul lui spre spiritualitate, spre vindecare. Am avut multe lucruri să le reglez la mine. De aia nu am vrut să mă căsătoresc, nu am vrut familie. Vraeu să ajung în punctul ăla de vindecare”.

Alina Pușcău s-a iubit cu starul hollywoodian Vin Diesel

În urmă cu ani, Alina Pușcău  a avut o idilă cu actorul Vin Diesel. Într-un interviu pentru  emisiunea ”Teo Show”, aceasta a făcut dezvăluiri din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu starul hollywoodian Vin Diesel.

”L-am cunoscut pe Vin Diesel la 17 ani. Abia câștigasem Elite Model Look și eram toate fetele la un dinner și Vin Diesel era chiar în capăt (n.r. al mesei), avea ochelari și arata ca în Matrix. Țin minte că avea un palton de piele, totul era în piele și mă uităm ”Cine e asta cu ochelari, cine se crede el?”.(…) Am avut o relație doi ani de zile. Era timid, rușinos în fața mea, nu știu de ce. Este un om extraordinar. Este foarte liniștit și de treaba, e un om de casă, dar nu am fost pregătită pentru ceva mai serios. Îmi zicea că vrea să aibă copii, dar aveam 20 de ani, lucram foarte mult și călătoream foarte mult”, a detaliat Alina Pușcău, citată de wowbiz.ro.

Alina Pușcău a vorbit și despre cariera sa de model, dar și despre momentele dificile prin care a trecut: ”Am avut o cădere, nu pot să spun depresie. Toată lumea zicea cât de frumoasă sunt, dar nimeni nu voia să-mi știe sufletul, cine sunt eu ca persoană, cine sunt eu Alina. Nu mă simțeam frumoasă.(…) Mă simțeam o fată normală care a avut foarte multe oportunități, noroc. (…) Am avut foarte mult noroc”.

citește și...