De ce nu s-au căsătorit Jojo și Paul Ipate. ”Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte”

08.06.2022, 13:58
De ce nu s-au căsătorit Jojo și Paul Ipate. ”Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte”
De ce n u s-au căsătorit Jojo și Paul Ipate. ”Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte”

Jojo, pe numele său real Cătălina Grama, formează o familie cu actorul Paul Ipate, în vârrstă de 37 de ani, de mai mulți ani.  Actrița, în vârstă de 41 de ani, a explicat de ce ea și partenerul ei nu s-au căsătorit.  ”Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte”, a afirmat vedeta.

Jojo formează împreună cu actorul Paul Ipate unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. În data de 13 iulie anul trecut, cei doi au aniversat șapte ani de relație.  Vedeta are doi copii –  un băiețel, Achim, din primul mariaj, și o fetiță, Zora, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu actorul Paul Ipate.

Deși Jojo și Paul Ipate formează o familie, cei doi nu sunt căsătoriți. Despre aceast lucru a făcut actrița declarații într-un interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

De ce nu s-au căsătorit Jojo și Paul Ipate. ”Dacă ești căsătorit cu sufletul, relația va funcționa și cu, și fără acte”

”Nu. Și copiii au înțeles foarte clar asta. Noi suntem foarte cinstiți cu copiii noștri și le spunem exact cum stau lucrurile. Au înțeles perfect diferența. Pentru noi, primordial este să fii căsătorit cu sufletul și apoi decizi dacă vrei să fii și în acte. Dacă ești căsătorit cu sufletul, relația va funcționa și cu, și fără acte. Sunt oameni care nu cred în acte și fug de ele, și sunt oameni care fug după ele. Eu sunt cumva la mijloc, nu cred nici într-o variantă, nici în alta. Consider că cel mai important este ce ți se potrivește și că, de fapt, cea mai importantă este conexiunea sufletelor”, a spus actrița.

”Opt ani cu Paul nici nu îmi dau seama când au trecut. Au fost atât de puțin plictisitori, am avut atât de multe lucruri de făcut, am trecut prin atât de multe etape, încât nu știu unde au zburat anii… Îmi dau seama că ne-am maturizat, ne-am descoperit, am învățat mult unul de la celălalt, ne-am echilibrat, ne-am completat. Și când am fost mai supărați, tot am revenit unul la celălalt, am rămas împreună la bine și la rău, chiar dacă nu suntem căsătoriți. Pentru mine aceste lucruri sunt mult mai importante decât factorul căsătorie. Au fost opt ani fantastici, cu de toate”, a mai declarat Jojo.

citește și...