De ce își face Cătălin Botezatu pedichiura cu ojă neagră. ”Toată lumea mă întreabă”

18.04.2022, 13:34
De ce își face Cătălin Botezatu pedichiura cu ojă neagră. ”Toată lumea mă întreabă”
De ce își face Cătălin Botezatu pedichiura cu ojă neagră. ”Toată lumea mă întreabă”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a explicat care este motivul pentru care își face pedichiura cu ojă de culoare neagră. ”Toată lumea mă întreabă! Înțelegeți odată pentru todeauna! Este un trend de peste 40 de ani!”, a declarat binecunoscutul designer în cadrul unui interviu pentru Kanal D.

Cătălin Botezatu obișnuiește să își facă pedichiura cu ojă de culoare neagrră.

Într-un interviu pentru kanald.ro, creatorul de modă a dezvăluit secretul acestui tip de pedichiură.

De ce își face Cătălin Botezatu pedichiura cu ojă neagră. ”Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni”

 

”Bine că ai filmat unghiile negre! Dacă tot filmează unghiile negre, să vorbim despre aceste unghii negre! Toată lumea mă întreabă! Înțelegeți odată pentru todeauna! Este un trend de peste 40 de ani!”, a declarat Cătălin Botezatu.

”Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni! Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo, sunt sute de vedete! Reprezintă freedom, reprezintă! Pentru anumite persoane aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii!”, a completat creatorul de modă.

  Ce spunea Cătălin Botezatu despre viața sa sentimentală

În urmă cu ceva timp, Cătălin Botezatu a fost prezent în platotul emisiunii pe care Denise Rifai o moderează la Kanal D. Acesta a făcut, printre altele și dezvăluiri din viața sa sentimentală. Creatorul de modă a mărturisit că este un bărbat posesiv și că a suferit din cauza infidelității.

„Da. Am fost înșelat. Sunt un bărbat posesiv, n-aș ierta niciodată infidelitatea femeii pe care o iubesc. Nu pot împărți ceea ce iubesc cu nimeni. Da, pot împărți o chestie meteorică, gen aspirină, dar nu pot împărți ceea ce iubesc din toată inima mea. Posesivitatea mea nu este un atribut. Am fost înșelat, crezi că dacă sunt Cătălin Botezatu nu pot fi înșelat? Ba da! Așa este viața. Pe de o parte faci oamenii să sufere cum am făcut eu pentru anumite căsnicii sau relații, fără să vreau nu am vrut asta, Dumnezeu îți întoarce aceeași monedă și te face să suferi”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

citește și...