De ce își ascunde Bogdan Mocanu de la ‘Puterea dragostei’ relația cu Andra! Jador a spus tot adevărul

24.06.2020, 15:42
De ce își ascunde Bogdan Mocanu de la 'Puterea dragostei' relația cu Andra! Jador a spus tot adevărul
De ce își ascunde Bogdan Mocanu de la 'Puterea dragostei' relația cu Andra! Jador a spus tot adevărul

Bogdan Mocanu și Andra, foști concurenți la ‘Puterea dragostei’ s-ar fi împăcat, însă vor să își țină relația departe de ochii curioșilor. Cel care i-a dat de gol este bunul prieten al tânărului, Jador.

Manelistul a explicat, într-un vlog filmat alături de Bogdan Mocanu, că fostul concurent de la Kanal d a revenit în brațele Andrei.

Totul a început după ce Bogdan Mocanu a apărut cu mai multe mușcături pe gât. În schimb, Jador nu a ezitat să glumească pe seama lui și să spună că l-a ‘supt’ Andra de gât. Bogdan Mocanu s-a rezumat în a spune că are o alergie.

A fost dat de gol de Jador

Jador: “Ce ai pe gât? De ce ești supt pe gât pentru că nu mai ești cu Andra? Te-a mușcat Andra. De ce ți-ai luat bluză pe gât? Să-ți ascunzi semnele? Te-a mușcat o vampiroaică’.

Bogdan Mocanu: “Care gât? N-am nimic. Ești sigur că vrei să pui asta pe vlog? Am o alergie. Nu mai ține camera pe mine. Am mâncat ceva și am avut o reacție alergică.”

Bogdan Mocanu și Andra au decis să lase deoparte toate neînțelegerile din trecut și au mai dat o șansă poveștii de iubire care s-a născut în casa ‘Puterea dragostei’.

Conform Wowbiz, cei doi foști concurenți la ‘Puterea dragostei’ își petrec tot timpul împreună, iar recent au fost surprinși împreună un restaurant din Capitală.

Andra a suferit după despărțirea de Mocanu

În urmă cu mai bine de o lună, Andra făcea mărturisiri dureroase despre despărțirea de Bogdan Mocanu.

‘Sunt foarte dezamăgită de el, dezamăgită de sentimentele pe care le-am pus în această relație și sper ca el să fie bine și știu că după ce am încercat să ne împăcăm, am tot observat că prietenul lui îl filmează cum bea, își bătea joc. Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o“, este declarația care i-a șocat pe fani’, spunea Andra într-o filmare de pe Youtube.

Cearta dintre cei doi ar fi început de la prietenul lui Mocanu, Jador. Bruneta era de părere că manelistul ar fi încercat să îi despartă, subliniind că din varii motive, poate chiar din gelozie.
citește și...