De ce la ce a pornit toată cearta dintre Andra Voloș și Bogdan Mocanu! O fostă concurentă de la ‘Puterea dragostei’ rupe tăcerea

30.05.2020, 13:07
De ce la ce a pornit toată cearta dintre Andra Voloș și Bogdan Mocanu! O fostă concurentă de la 'Puterea dragostei' rupe tăcerea

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au cunoscut în sezonul 2 al emisiunii ‘Puterea dragostei’, de la Kanal D. După ce s-au îndrăgostit, cei doi au decis să plece acasă împreună, în România.

‘Este persoana pe care o iubesc acum, nu aș mai putea să mă uit vreodată la altcineva. Sper să fim fericiți împreună, mai ales dincolo de lumina reflectoarelor’, declara tânărul pentru Wowbiz, în urmă cu câteva luni.

De ce s-au despărțit Andra Voloș și Bogdan Mocanu de la ‘Puterea dragostei’

Din păcate, relația lor a durat doar șase luni, iar Andra Voloș și Bogdan Mocanu de la ‘Puterea dragostei’ și-au spus adio. După despărțire, Andra Voloș a făcut unele mărturisiri șocante despre relația lor. Tânăra îl acuza pe fostul ei partener de infidelitate și de violență.

‘Simt nevoia să spun ce am pe suflet. Cred că trebuie să știți adevărul și să încercați să vă puneți în locul meu înainte să mă judecați. Lupul își schimbă blana și năravul ba’, spunea Andra Voloș de la ‘Puterea dragostei’, într-un video de pe Youtube.

‘Băi, am vrut să mă omor, îmi treceau tot felul de gânduri prin cap pentru că era singura persoană pe care am iubit-o’, a mai adăugat ea.

O fostă concurentă de la ‘Puterea dragostei’ a rupt tăcerea și a vorbit despre relația celor doi. Mary a declarat că Andra Voloș și Bogdan Mocanu și-au expus prea mult relația pe rețelele de socializare.

‘Așa se întâmplă atunci când vrei să-ți expui relația perfectă. Atunci când spui că la tine în cuplu curge numai lapte și miere, și nimic nu îți umbrește fericirea. Eu cred că în orice familie sau relație sunt și momente grele și nervi, și nu trebuie să ne mințim singuri. Cred că la Andra și la Bogdan s-a marșat prea mult pe partea idilică și de aceea, scandalul a fost atât de mediatizat și urât transpus după apariția informațiilor în presă’, a spus Mary de la ‘Puterea dragostei’ pentru Wowbiz.

citește și...