Bogdan Mocanu de la ‘Puterea Dragostei’ își amenință fosta iubită! Imagini compromițătoare cu bruneta

21.05.2020, 14:58
Bogdan Mocanu de la 'Puterea Dragostei' își amenință fosta iubită

Bogdan Mocanu și Andra Voloș, foști concurenți la ‘Puterea Dragostei’ continuă războiul! Tânărul a luat foc după ce bruneta a făcut publice imagini compromițătoare cu el.

Andra Voloș de la ‘Puterea Dragostei’ a făcut mai multe mărturisiri fără perdea din viața lor de familie, iar Bogdan a fost deranjat. Tânăra a decis să se despartă de iubitul ei după ce a aflat că acesta a înșelat-o.

Bogdan Mocanu a fost filmat cu Bia, altă fostă concurentă de la ‘Puterea Dragostei’. Bogdan a negat că ar fi înșelat-o pe Andra Voloș și a ținut să clarifice lucrurile.

Bogdan Mocanu neagă că și-a înșelat fosta iubită

‘Andra după ce a văzut imaginile alea, le-a interpretat. Am lăsat-o să își pună ordine în gânduri și o să ia ce decizie consideră că e mai bună. Imaginile sunt adevărate, dar sunt interpretate greșit.

Nu s-a întâmplat nimic. Pentru mine cel mai important e ca Andra să afle adevărul. Greșeala mi-o asum, dar la momentul respectiv eram singuri pentru că eu cu Andra hotărâsem să luăm o mică pauză’, spunea el în urmă cu câteva zile.

Acum, a venit rândul lui să îi dea lovitura! Bogdan Mocanu și-a amenințat fosta parteneră că va scoate la iveală imagini indecente cu ea.

‘O sa apara si cu tine clipuri’, i-a transmis Mocanu Andrei.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au întâlnit

În plus, fostul concurent de la ‘Puterea Dragostei’ a precizat că Andra nu este așa cuminte cum vrea ea să se creadă.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au întâlnit recent pentru a lămuri anumite aspecte. Cei doi nu au ajuns la niciun numitor comun și nu s-au împăcat.

‘Am vorbit tot ce trebuia să-mi zică. Mi-a zis că voia să fie împăcat cu sufletul că a vorbit cu mine după atâta timp. Mi-a zis ofurile și viața merge înainte. M-am văzut cu el pentru că m-a sunat și am zis că după atâta timp. Nu ne-am împăcat. Cum ar fi ca după toată nebunia asta să mă duc să mă împac?’, a spus Andra Voloș despre întâlnirea cu Bogdan Mocanu.