Bogdan Mocanu de la ‘Puterea Dragostei’ își amenință fosta iubită! Imagini compromițătoare cu bruneta

21.05.2020, 14:58
Bogdan Mocanu de la 'Puterea Dragostei' își amenință fosta iubită! Imagini compromițătoare cu bruneta
Bogdan Mocanu de la 'Puterea Dragostei' își amenință fosta iubită

Bogdan Mocanu și Andra Voloș, foști concurenți la ‘Puterea Dragostei’ continuă războiul! Tânărul a luat foc după ce bruneta a făcut publice imagini compromițătoare cu el.

Andra Voloș de la ‘Puterea Dragostei’ a făcut mai multe mărturisiri fără perdea din viața lor de familie, iar Bogdan a fost deranjat. Tânăra a decis să se despartă de iubitul ei după ce a aflat că acesta a înșelat-o.

Bogdan Mocanu a fost filmat cu Bia, altă fostă concurentă de la ‘Puterea Dragostei’. Bogdan a negat că ar fi înșelat-o pe Andra Voloș și a ținut să clarifice lucrurile.

Bogdan Mocanu neagă că și-a înșelat fosta iubită

‘Andra după ce a văzut imaginile alea, le-a interpretat. Am lăsat-o să își pună ordine în gânduri și o să ia ce decizie consideră că e mai bună. Imaginile sunt adevărate, dar sunt interpretate greșit.

Nu s-a întâmplat nimic. Pentru mine cel mai important e ca Andra să afle adevărul. Greșeala mi-o asum, dar la momentul respectiv eram singuri pentru că eu cu Andra hotărâsem să luăm o mică pauză’, spunea el în urmă cu câteva zile.

Acum, a venit rândul lui să îi dea lovitura! Bogdan Mocanu și-a amenințat fosta parteneră că va scoate la iveală imagini indecente cu ea.

‘O sa apara si cu tine clipuri’, i-a transmis Mocanu Andrei.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au întâlnit

În plus, fostul concurent de la ‘Puterea Dragostei’ a precizat că Andra nu este așa cuminte cum vrea ea să se creadă.

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au întâlnit recent pentru a lămuri anumite aspecte. Cei doi nu au ajuns la niciun numitor comun și nu s-au împăcat.

‘Am vorbit tot ce trebuia să-mi zică. Mi-a zis că voia să fie împăcat cu sufletul că a vorbit cu mine după atâta timp. Mi-a zis ofurile și viața merge înainte. M-am văzut cu el pentru că m-a sunat și am zis că după atâta timp. Nu ne-am împăcat. Cum ar fi ca după toată nebunia asta să mă duc să mă împac?’, a spus Andra Voloș despre întâlnirea cu Bogdan Mocanu.

citește și...