De ce îi este cel mai teamă Anisiei Gafton la show-ul ”Ferma”. ”E prima, deși eu sunt obișnuită cu…”

24.08.2020, 15:14
De ce îi este cel mai teamă Anisiei Gafton la show-ul ”Ferma”. ”E prima, deși eu sunt obișnuită cu...”
De ce îi este cel mai teamă Anisiei Gafton la show-ul ”Ferma”. ”E prima, deși eu sunt obișnuită cu...”

Anisia Gafton, cea a căștigat, în urmă cu câțiva ani, premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro la emisiunea ”Românii au talent”, este acum concurentă în noul sezon al emisiunii ”Ferma”.

Când a urcat pe scena ”Românii au talent”, Anisia Gafton a reușit să cucerească publicul prin glume și naturalețe. Apoi s-a aflat că era o absolventă de Informatică, pasionată de teatru și comedie. Momentele de stand-up pe care le pregătește devin virale în mediul online, iar acum este decisă să folosească umorul pentru a depăși orice situație tensionată de la ”Ferma”.

Nu am stat pe gânduri și am acceptat să vin la Ferma pentru că am ocazia să stau mai aproape de natură, pentru experiența trăită acolo, dar și pentru provocări, a declarat ea.

Vedeta a mărturisit, într-un interviu, care sunt principalele temeri pe care le are în legătură cu participarea la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV.

„Foamea e prima, deși eu sunt obișnuită cu dietele. Apoi faptul că nu mă pricep să fac treburile gospodărești la perfecție. Ah… și imprevizibilul, faptul că nu știi ce o să se întâmple. Dar… voi merge cu valul”, a explicat Anisia Gafton, potrivit click.ro.

Vedeta recunoaște că nu s-ar putea înțelege niciodată cu cei care impun lucruri fără să fie în măsură să o facă.

„M-aș înțelege cu cei relaxați, care fac treabă și sunt puși pe voie bună”, spune ea.

Cine sunt concurenții din noul sezon al emisiunii ”Ferma”

Mihaela Rădulescu se află în prezent  în România pentru filmările celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Ferma, de la Pro TV, pe care o moderează alături de Cristian Bozgan .

Concurenții acestui sezon de ”Ferma”, 8 orășeni și 8 săteni, au fost aleși pe sprânceană. Printre vedetele care vor face parte din echipa orășenilor la emisiunea ”Ferma” sunt: George Piștereanu, Bogdan Stoica, Elena Chiriac și Giulia Nahmany. Cei patru concurenți li se alătură altor patru vedete – Anda Adam, Paul Diaconescu, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

S-a aflat și cine sunt concurenții care fac parte din echipa sătenilor. Viviana Sposub, Andrei Stoica, Anisia Gafton și Gabriel Toader sunt ultimii 4 săteni prezentați ai acestui sezon al emisiunii ”Ferma”. Alături de Anna Lesko, Octavian Ciovică, George Burcea și Ana Maria Ababei, cei patru formează gașca sătenilor.

citește și...