De ce boală suferă Gabriela Cristea! A ajuns pe mâinile medicilor: ‘Nu am avut niciun simptom’

10.11.2020, 11:32
De ce boală suferă Gabriela Cristea! A ajuns pe mâinile medicilor: 'Nu am avut niciun simptom'
De ce boală suferă Gabriela Cristea! A ajuns pe mâinile medicilor: 'Nu am avut niciun simptom'

Gabriela Cristea a trecut prin momente dificile, după ce a ajuns la cabinetul medicul dentist. Vedeta a aflat că suferă de o boală care o poate lăsa fără dinți.

Gabriela Cristea suferă de parondontoză! Simptome acestei boli sunt cauzate de bacteriile din cavitatea bucală și poate duce la pierderea danturii. Din fericire, vedeta de televiziune a aflat că se poate trata.

Gabriela Cristea, de urgență la dentist

Soția lui Tavi Clonda a mărturisit că vrea să trateze problema de sănătate și să intre din nou la regim, înainte de a reveni pe micile ecrane.

‘Sunt în revizie tehnică. Încep să mă tunez, să mă reconfigurez. Am fost la dentist să îmi refacă toată dantura, că mi-au scris oamenii pe Instagram că am dinții strâmbi. Și eu le-am zis că sunt naturali, așa m-a înzestrat natura. Mă duc pentru că după 4 ani am ajuns în sfârșit la dentist și m-am trezit că am parodontoză. Fără să am niciun simptom, dar mă rezolv’, a spus Gabriela Cristea într-o emisiune tv.

Gabriela Cristea vrea să mai slăbească 10 kilograme, drept urmare are de gând să țină o dietă mai strictă.

‘Apoi o să intru la o cură de slăbire mai drastică un pic. Mai am de dat cam vreo 10 kilograme și atunci sunt ca trasă prin inel. Nu mă stresez foarte tare. Iau Vitamina C să mă imunizez’, a mai adăugat vedeta de televiziune.

Cum a reușit să slăbească

După cele două nașteri, Gabriela Cristea a decis că este momentul să revină la silueta dinainte de a rămâne însărcinată, iar rezultatele au fost peste așteptările sale.

În prezent, soția lui Tavi Clonda cântărește cu 25 de kilograme mai puțin, iar acest lucru a fost posibil doar cu ajutorul unei diete, dar și a unei ambiții de fier.

‘A fost un exercițiu de voință. de autosugestie, pentru că am început să vorbesc cu mine. Nu aveam o problemă cu oamenii din jurul meu – ei ma acceptau, soțul meu mă iubește necondiționat. Doar că eu nu mă simțeam confortabil nici fizic și nici psihic.

Am două fete mici și m-am gândit că trebuie să fiu tânără, proaspătă, în putere pentru ele. A durat ceva vreme până m-am pregătit, pentru că m-am apucat, m-am lăsat. Mai vine ziua nu știu cui, mai faci un tort… Dar a venit o zi când am spus ‘până aici a fost’, a spus Gabriela Cristea.

 

citește și...