Cristina Șișcanu și Gabriela Cristea s-au distrat împreună. Detaliul care le-a atras atenția tuturor

04.11.2020, 15:18
Cristina Șișcanu și Gabriela Cristea s-au distrat împreună. Detaliul care le-a atras atenția tuturor
Cristina Șișcanu și Gabriela Cristea s-au afișat împreună. Detaliu care le-a atras atenția tuturor

Cristina Șișcanu și Gabriela Cristea au petrecut împreună cu ocazia zilei de naștere a soției lui Mădălin Ionescu.

În data de 3 noiembrie, Cristina Șișcanu și-a aniversat ziua de naștere. Jurnalista a împlinit 36 de ani. Aceasta a petrecut alături de familie, dar și de fina ei, vedeta de televiziune Gabriela Cristea. Cele două s-au fotografiat împreună, iar un detali le-a atras imediat atenția internauților. Este vorba despre un accesoriu pe care îl purtau amândouă: câte un lanț gros, auriu.

”Și zgarda pentru căței este mai subțire decât lănțișoarele voastre”, ”Dacă și asta-i modă”, ”Nu știam că e la modă… voi împrumuta zgarda de la câinele meu”, ”Tare bogate sunteți cu așa lanțuri la gât”, ”Toate amețitele să împrumute lanțul lui Labuș că e fashion!!”, ”Cu lănțoaiele alea ați stricat tot, chiar dacă sunt în trend”, ”Bine că v-ați pus lanțurile alea…”, ”Lanțurile alea lasă de dorit, plus că mai sunt și 100% tablă”, ”Parcă sunteți scăpate din lesă”, ”Pun pariu că a fost ideea Cristinei să vă puneți lanțurile alea la gât, zici că sunt pentru căței”, ”Nu rămâne frumos când se întâlnesc două femei îmbrăcate identic sau cu aceleași bijuterii”, ”Ce modă mai e si asta? Pana si zgarda de la câini e mai subtire decat ce aveti voi la gât…”, ”V-ați asortat la accesorii???”, au fost comentariile celor care au văzut imaginile.

Cum a fost cerută în căsătorie Cristina Șișcanu

Jurnalista Cristina Șișcanu este mama unei fetițe, care se numește Petra. Micuța este fructul poveștii de dragoste pe care vedeta o trăiește cu fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu.

Prezentatorul de televiziune a mai fost însurat cu Mihaela Coșeșariu, împreună cu care are doi copii, Ștefania și Filip, care au rămas la tatăl lor după divorț.

Cristina Șișcanu a povestit cum a fost cerută în căsătorie de Mădălin Ionescu. „Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus ”da”, după care a urmat o noate de amor”, a dezvăluit Cristina Șișcanu.

citește și...